Sista dagen av 2008



Morning Sunshines!:) Hoppas det är bra med er, den sista dagen av 2008!;)

Själv har jag precis ätit frukost. Samma som igår! Alltså gröt på axas grynblandning, med skivad banan och valnötter +macka & kaffe.  MUUUUUUMS!;)

Så idag...vad händer då? Jo..först ska jag höra med pojken hur han mår..å hoppas såklart han mår bättre!:) Sen blire nog att fira nyår med några kompisar tror jag! Bara lugnt..inget direkt festande! Känner inte alls för det..på något vis..

Vad händer för er idag/ikväll? Hur ska ni spendera nyårsafton?:)

Ha nu en superbra dag! Å tack för alla kommentarer...ni anar inte vad de peppar å värmer! Tusen tack:)

Puss!
Cattis

Morning Sunshines!:)



Go morron!:)

Tyvärr har jag lite brådis, för jag ska skjutsa min mamma på ett ställe snart....men! Hinner ju säga hej å go morron först!:D
Har precis ätit min favvofrukost, havregrynsgröt gjord på grynblandning (från axa), med skivad banan och valnötter + en macka med keso & en kopp kaffe!:) Yummmmmie:)

Hur ser eran dag ut? Ska ni göra något speciellt?:)

Jag ska träffa en pojke idag....så jag är så nervös att jag tror jag dör. Han är speciell, han har det där lilla extra. Jag himmel ja!:)

Puss!
Cattis

God kväll/ God natt!



Hej vänner!:) Haft en bra dag?:)

Själv har jag haft en bra dag tror jag. Jodå! Städat lite, varit ute på en härlig promenad i kylan, hehe..å varit med en kompis! Så..dagen har rullat på:)

Nu är jag dundermegatrött! Så jag skriver mer imorrn!;) Passar bara på att lägga upp en bild på mitt mumsiga kvällsmål!

Fruktssallad bestående av:

* 1 banan
* 1 äpple
* 1mandarin
* Passionsfrukt
* En klick kesella


Yummie:)

Sov gott så hörs vi imorrn:)
Puss!
Cattis

Gó morron!!!

Hello!:) Är ni vakna å utvilade, å piggga?;)

 

Har precis ätit frukost. Fil med en massa fröer, nötter å torkad frukt, blandat med lite allbran-flingor! Yummie! Å sen en macka till det....å givetvis en stoor kopp rykande kaffe:)

Så. Kanske ska berätta lite om min jul hittils!! På julafon var vi hemma här. Kollade på Kalle Anka, åt julmat, å öppnade paket..ja det gamla vanliga!:) Å det här fick jag i julklapp!

* En myyysig, mjuk morgonrock, i färgerna vit, rosa å beige:)
* Ett par örhängen å ett tillhörande halsband av märket pilgrim
* Pengar
* En massa intressanta böcker: Den perfekta frukosten, frukostboken, blodsockerblues & hitta din egen toppform
* En almanacka
* Presentkort


Ja...det var mina julklappar om jag inte har glömt något! Så jag är mer än nöjd:)

Jo! Sen efter julafton, på juldagen åkte vi till en bekant till mig å mamma, som bor 7 mil härifrån. Där träffade vi hennes barn å barnbarn å deras släkt. Var sååå mysigt:) Det bor verkligen på landet, å har en massa djur..så det var verkligen underbart:) Jag njöt till fullo:)

Å maten har gått...sådär.. Nej nu är jag dum. Den har ju faktiskt gått helt okej, över förväntan. Har vågat äta saker som jag aldrig trodde jag skulle våga äta. Iofs känns det som att jag har ätit konstant i en hel vecka nu, å bara en massa onyttigheter. Men det är nog mest en känsla jag har.

Nej, solen skiner utanför fönstret, så nu ska jag nog bege mig ut å få lite frisk luft! Lät lockande!:)

Ha en fin dag!:)
Puss!
Cattis

Snurrig i bollen!



Hej fina ni!:)

Förlåt för att bloggen inte har varit i gång under några dagar..har nämligen varit på besök hos en vän till mig & mammi! Å jag hann inte säga något innan vi åkte...men..jaja..nu är jag tillbaka igen:)

Himmel...känns som jag har ätit konstant nu i en vecka. Ujuj. Ångest, ja visst. Men jag har klarat mycket också! B.la ätit den här supergoda tårtan som ni ser på bilden ovan!:) Å andra "svåra" saker som ris alá malta, choklad, massa julmat å grejjer! Men...ja..har iaf utmanat mig rejält..å visst sitter jag här å tänker en massa dumma tankar! Men försöker tränga undan dem så gott det går...

Hur har eran jul varit?:)

Nu ska jag lägga mig i soffan, inlindad i min filt å titta lite på tv! Myyys va?:)

Puss!
Cattis

GOD JUL!



Jag vill önska er alla en riktigt GOD JUL, och njut nu allesammans! Ni är värd det bästa!:)

Dan före dopparedan!!!!



God kväll Sunshines!:) Hoppas er dag varit bra:)

Själv är jag supertrött! Städat hela dagen!!! Men nu ska jag bara ta det lugnt, hihi:) Bilderna är förövrigt från min middag å julfika med några kompisar! Klarade det riktigt bra tycker jag..1-0 till mig!

Ha en bra kväll:)

Puss!
Cattis


Moooorning!



God morning mina Sunshines! Eller..god förmiddag kanske..hihi:)
Allt bra med er, såhär dan före doppare dan?:)


Med mig är det helt okej tror jag! Idag ska jag bara städa..inte så mycket mer!
Vad händer för er idag:)

Har ätit frukost för ett litet tag sen..Gröt gjord på axas grynblandning, skivad banan, valnötter, en macka med ost å en stooor kopp kaffe;) Yum!

Ha en bra dag!
Puss!
Cattis

Yummie!









Lekt lite med min nya kamera!

Vilken mumsbit skulle ni helst sätta tänderna i?;)

Mm, hej:)



Hello Sunshines!! Allt bra i julstöket?:)

Med mig är det nog...hör å häpnad..ganska okej! Jag känner mig duktig! Vågar ta en chokladbit ur paradisasken då å då utan att få totalpanik, även om tankarna givetvis bråkar! Men hallå..jag måste utmana mig!!!!

Idag har jag bara städat!!! Å åkt pulka, hiih:)

Vad har ni gjort idag?:)

På bilden ovan skådar ni kvällens middag!;) Äggröra med avokado, å tomat, & en macka med mosad avokado! Yum:)

Puss!
Cattis

Dålig uppdatering!:S

Halloj Sunshines!!:)


Denna helg har det blivit kass uppdatering! Nämligen lite släkt på besök!!! Men skriver mer imorrn kväll:) Många utmaningar nu, ska kämpa så mycket jag kan!

Ni också, kämpa..vi ska klara det här tillsammans...right?:)

Ha det superbra så länge! Hörs!:D

Puss!
Cattis

Mooorning!



Go morron mina Sunshines!!:) Allt väl?:)

Jag mår bättre idag, ja iaf bättre än vad jag mådde igår när jag gick och lade mig...ångesten är mindre från gårdagen, & nu borde jag faktiskt mest vara stolt för att jag klarade av ännu en utmaning!!!

Ska snart till skolan, avslutning idag. Så det blir bara att lyssna när esteterna spelar jullåter, å lite sånt..mysigt:)

Vad ska ni göra idag?:)

Förresten! Sorry för att det inte har blivit så roliga bilder! Mina digitalkamera är nämligen sönder! Men jag VET att jag ska få en ny i julklapp..hihi:) Kommer bara ihåg att det är en canon med 10 megapixel...så det blir nog bra:) Då blir det lite roligare bilder i bloggen, hihi:):)

Nej, nu måste jag skynda mig!!!

Ha det fint:)

Puss!
Cattis

Gaaaah, vilken kväll!

Hej sunshines!:) Hoppas eran dag varit toppen;)

Nu ikväll har jag & några kompisar bytt julklappar. Trevligt:) Men...sen var det maten också..vi gjorde hemgjord pizza, å sen blidde det godis...gudars..utmaning på utmaning!!! Ena stunden världens panikångest, andra stunden stolthet, å en smula hopplöshet.

Kommer jag klara det här?!

Så då var det kväll igen...

Hej sötnosar!!! Hoppas er dag varit bra:)

Alltså..sorry för det korta, negativa inlägget igår:S Mådde verkligen skit, å ångesten kröp längs ryggraden! Hade varit på två "kalas", å ni kan ju tänka er hur det gick...jag ville vara duktig, å smaka..å duktig det var jag ju, bra att jag vågade! Men sen när jag kom hem lade jag mig i sängen i fosterställning som ett litet barn å grät, å grät. Dumma monster!:S

Men idag känns det bättre, nu i efterhand är jag glad att jag fixade det!:)

Har ätit kvällsmål för ett litet tag sen, macka med keso å skinka + en banan. Mums:)
Vad åt ni till kvällsmål idag?:)

Som sagt...förlåt för att jag var så negativ i föregående inlägg...menmen, så är det ibland!

Ha en bra kväll!
Puss!
Cattis

Dumma dag!:,(



Önskar att jag kunde säga att dagen varit bra! Men istället sitter jag här med världens ångest & en klump i halsen.

Fan då.

Julbord på schemat!



Hej sunshines!:) Hoppas eran dag har varit toppen:D

Själv har jag varit på julbord...å vet ni? Det kändes helt ok:) Visst, jag hoppade över saker, som jag kanske hade velat smaka, men jag tog även saker som jag inte ätit på länge, eller som jag helt enkelt tycker är svårt!

Så på min tallrik låg det:
* Två prinskorvar
* 1 köttbulle
* En ägghalva (skrapade bort majonäsen..fyfyfy!)
* Några skedar janssons frestelse
* Julskinka
* Sallad


Så...det var mums, å jag fixade det:) Till efterrätt var det ris alá malta...vilket jag inte är så himla förtjust i..så jag tog ett digestivakex med en ostskiva, och några vindruvor istället! Puh! Jag klarade det...DAGENS STORA UTMANING! Okej..skulle ljuga extremt mycket om jag skulle säga att jag satt här utan någon som helst ångest..men...jag vet att det blir bättre, bara jag härdar ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu känner jag mig helt slut...vill nog helst bara sova!

Imorgon blir en jobbig dag för övrigt..är bjuden på julfika på två ställen, å jag har varit tvungen att tacka ja..p.g.a vissa omständigheter. Menmen...det ordnar sig nog! Ska försöka låta blir att tänka så mycket på det nu....

Förresten, tredje advent idag ju!:D Himmel vad fort det går:) En vecka kvar i skolan..sen loooooooov! Härligt va?!;)

Ha en mysig kväll allihopa:)
Puss!
Cattis

Bra eller dålig dag?!?!?:S:S



ÅNGEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men FAN, jag har ju varit duktig idag! Jag ska inte ha ÅNGEST! Jag måste i vilket fall som helst stå ut..INTE ge sig ut å springa, fyfyfy!

Var till Borlänge idag å handlade julklappar! Till lunch tänkte jag ta sallad...men blev arg på mig själv å tänkte, "nej Cattis, dags för en utmaning!!!" Så jag tog, som de andra i gänget..pizza! Bara jag säger ordet så..uhh..men det är ju gott någon gång ibland, å pizza är INGET farligt! Jag var duktig!!! Blidde en hawaii, barnpizza..åt inte upp hela..tyckte den var rätt stor...eller var den det?! Men lämnade bara en LITEN bit kvar, åt tills jag blev lagom mätt, å det smakade gott!:) Heja mig!

Sen blidde ännu en till utmaning!!!!!! Vi gick in på ica å köpte lite som vi skulle ha på bussfärden hem...flickorna köpte choklad, frukt, å dricka...å jag köpte också choklad! JA! Mums, heja mig:) Så det blidde lite choklad, en banan och en loka! Choklad ligger i magen, å jag har vunnit TVÅ svåra matcher idag!:)

Imorrn ska jag med mamma på julbord..är rädd...men detta är också en utmaning!!

Kämpa nu alla där ute, vi gör det här tillsammans! Å tack för alla peppande kommentarer, det ger verkilgen mycket:D

Ha en bra kväll:)

Puss!
Cattis

Herr Weissertreiser?!?!?!



Alltså..himmel...vilken dag!!!!

Började med att jag åkte till Mora i morse, för att träffa en läkare. Han bröt på tyska, och verkade fatta totalt fel hela tiden. Han frågade samma saker hela tiden, å sen höll han på å prata om en tjej som hade vägt 27 kilo, å blabva...hallå! Det är sådant där som man INTE vill höra!!!!!! Osmart läkare, å fyyy..uschusch:S

Annars har jag väl bara varit i skolan, pluggat med kompisar, å sen varit hemma...är sååå trött! Å min "matdag" har varit kass...har inte ätit bra å riktigt för fem öre...:S
Men, NYA tag imorrn!!!!!!!!!

Hoppas er dag har varit bättre än min, hehe:)
Puss!
Cattis

Världens längsta dag eller vad?!



Hej sweethearts! Sorry att det inte blev någon uppdatering idag, hann helt enkelt inte!!!:S

Hoppas hursomhelst eran dag varit bra:)

Min dag har varit...lååång!
* Gick upp klockan 6.00
* Satte mig i bilen å körde till Mora, i snöväder å blixthalka!:S
* Samtal med min behandlare...tiden där är snart slut. Är inte speciellt peppad på att vara på vuxenpsykiatrin..va fan ska de hjälpa mig med?! Jag vill ju ha ÄTTRÄNING, inte bara disskutera om tankarna! Även om de är just det jag har problem med nu iofs...för jag äter ju..men, jag vet inte.:S
* Sen hem, käka lunch å plugga järnet!
* Satt å höll på med bokföring, bokslut å deklarationer i tre timmar! Har prov imorrn...usch..:S
Så nu känner jag mig typ stendöd. Käkade fruktsallad till kvällis för en lite stund sen! Yumyum:):)


Vad blidde det för er till kvällsmål idag? Något juligt kanske?:)

Sköt om er sötnosar, keep on fighting!!!!!:D

Puss!
Cattis

Helgen?!?!

Hej sunshines!!!!

Sorry, hann inte säga förut att jag skulle till Karlstad i helgen! Därför jag har varit lite frånvarande! När jag tänker tillbaka på helgen är det med blandade känslor..en hel del ångest följde mig i sängen igår när jag skulle lägga mig..grejen var att vi fikade på ett café på eftermiddagen. Å jag tänkte inte fega, utan utmana mig ordentligt!! Så jag tog kladdkaka och cappuchino! Jag har skiiiiitvsvårt att dricka kalorier, så det var en enorm utmaning! Först denna beslutsångest..."ska jag ta det? Nej..eller jo..eller fan ge dig nu, skärp dig..ja, okej jag tar det..fast nej...JOOOO! Ta det nu för fan!" Å sen beställde jag det, satt mig vid bordet och försökte njuta! Men huvudsaken är...jag klarade utmaningen! Även om ångesten fanns där..men det innebär ju alltså att den kommer va pyttelite mindre inför nästa utmaning!

Till middag idag käkade jag fullkornspasta å köttbullar..blev proppmätt!:S Usch..hatar det..brukar försöka bli "lagom mätt"..men..kanske åt för fort idag..ville få det överstökat!

Förlåt, vad negativ jag lät nu!;S Men nu ska jag lägga mig, å sen får vi hoppas att morgondagen blir bättre!

Hoppas eran helg varit bra:) Take care!!!!
Nattinatti<3

Puss!
Cattis

Morning Sunshines!:)



Hej! :) Morgon igen;)

Har precis käkat frukost, solrosbröd med avokado, keso, ett kokt ägg, å ett äpple! yumyum:) Men visst ser det gott ut det som är på bilden?!:D Det åt jag i Berlin nu i höst när jag var där...det var lovely:)

Idag blire skola från 9-14, sen handla med mammi, gå ut på en långpromenad med hunden, å sist men inte minst...plugga filosofi!:S Jaja!

Men vi hörs senare!:)
Ha en superduperbra dag:D

Puss!
Cattis

Atschooooo!



Hej sötnosar!:D Hoppas dagen varit bra:)

Min dag har varit helt ok! Skola från 10-15, sen följde jag några kompisar hem..snackade mest strunt , hihi:)

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket..tog en promenix med hunden, å sen kikat lite på tv!

Å just ja! Ätit kanske världens godaste mat till middag! LAX!:D Älskar lax i alla dess former, verkligen sååå gott:D Då dansar å hoppar smaklökarna av glädje, hihi:) Måltiden gick helt ok, förutom att jag var lite tveksam över såsen, men det fixade jag..så det är okej! Har blivit rätt van att ta sås till, även om det inte är så stora mängder!:) Mums!:)

Nej, nu 'är jag supertrött! Ska pussa lite på min goá hund, å sen blir det sängen nästa!

Ha en bra kväll, hörs imorrn:)

Puss!
Cattis

Redan morgon?!



God morgon på er, Sunshines:) Hoppas ni har det bra!:)

Själv är jag förvånad över att det REDAN är morgon! Himmel, det går så fort! Å jag känner mig EXAKT lika trött som jag gjorde när jag lade mig igår kväll! Wierd...!

Igår var jag hursomhelst ut på min första långpromenad på 6 dagar..eftersom jag har haft så jäkla ont i benet! Å vet ni, det var hur mysigt som helst:) Gick promenix på kvällen, med min sötnos, (hunden, haha:))! Å det var alldeles mörkt ute, snön låg vit på hustaken och i träden, ljusstakarna lyste i alla fönster..å ja..värsta julkänslan:) Jag bor i en liten by med skogen på ena sidan, och älven på den andra! Så det såg ut som ett litet sagoland:)

Nej, nu måste jag skynda mig!

Vi hörs sen! Ha nu en riktigt bra dag, å var rädda om er:)

Puss!
Cattis

Tröööött!



Hej!:D Himmel, jag är suuupertrött! Ja, typ som sötnosen min, på bilden ovan, hihi:)

Så nu blir det sängen, bums!!!

Skriver mer imorrn bitti!

Sov gott sötnosar, å ta hand om er:)

Puss!
Cattis

Mooorning:D



Morrnmorrn Sunshines!:) Vakna än?;)

Själv ska jag strax sticka iväg till skolan! Men himmel, det snöar verkligen mycket! Så får ta det lugnt, så jag inte får sladd på bilen!:S Även om det är kul att sladda..så länge man håller sig på vägen givetvis!!!;)

Denna dagen vaknade jag dock med lite ångest..ja.som en klump i halsen. Antar att det var kvällsmålet som spökade. Ville utmana mig ordentliget, så det blev ljust bröd med smör å ost å ett glas mjölk! SKITJOBBIGT!:S Men jag fixade ju det, vilket är det viktigaste!:) Så nästa gång jag äter det kommer det inte att vara liiika jobbigt:)

Vad händer idag för er?:)

För mig händer det inte så mycket..bara det gamla vanliga..skola från 9-15, sen hem å käka mellis å plugga filosofi!:s Hatar det...sorry..hahaXD

Sen ikväll är det ju Bonde söker fru också, det ska jag se:)

Nej, nu ska jag dricka upp den lilla kaffeslurken som är kvar i koppen, å sen ska jag kila!:)
Ha en bra dag, vi hörs:D

Puss!
Cattis

En låååång dag!



Hej sötnosar!:) Allt bra?:)

Med mig är det ok. Har ONT i benet än, men är nog antagligen bara sträckt en muskel! Menmen, ont gör det! Smörjer in benet med zon-salva å vilar! Så hoppas det blir bättre snart!!!

Annars har väl den här dagen känts onekligen lång! Dagen i skolan verkade aldrig vilja ta slut, å alla lärare var irriterade å sura idag!:S De hade nog vaknat på fel sida hela bunten...:P

Sen stack jag hem till några kompisar å pluggade å pratade strunt, hihi:) Myysigt! Vi fikade, kaffe å safffranskaka, tända ljus, å vips blev det julstämning!:) Det var alltså dagens utmaning, å jag klarade den!:)

Nu ska jag spela lite gitarr, skriva ner noterna å texten till min nya låt, innan jag glömmer av den;)

Ha en bra kväll sunshines, kom ihåg att just DU är bra:)

Puss!
Cattis

Goood kväääll!:D



Go kväll!:D

Bra mer er sötnosar?:) Hope so!:)

Min dag har varit dryg å lång...! Pluggat, men ändå inte..försökt pluggat rättare sagt!  Men när man har filosofi på schemat så ja...blir det rätt luddigt! Trodde filosofi skulle vara kul! Men icke! Enbart invecklat och krångligt!!!

Jaja! Hursomhelst har jag utmanat mig själv idag!:) Stuvade makaroner å korv till middag! Något jag älskade när jag var liten, men som på senaste tid har blivit jobbigt att äta. Men jag åt det, å fixade det! Spelar gitarr för fulla muggar för att tänka på något annat, å det funkar:)

Har för övrigt fortfarande ont i benet...har vilat i FYRA dagar...inte likt mig! Jag har svårt att sitta still! Vill ut på en härlig skogspromenad med hunden, menmen får vänta!:)

Ha en bra kväll!
Puss!

Förresten! Vad tyckte ni om julkalendern?! Jag har bara en ska att säga...KATASTROF!:S

Moorning!:D



Morning Sunshines!:) Allt bra med er denna morgon?!:D

Jag är liiiite stressad, så detta blir ett snabbt inlägg!
Jag ska strax till skolan, sen blir det att sticka hem till några kompisar å plugga, å sen ja...inte så mycket mer!

Vad ska ni göra idag?

För övrigt är jag väldigt sugen på att göra lax till middag någon dag, därav bilden, hihi;)
Nej, nu MÅSTE jag skynda mig!!!!

Have a nice day!:D

PUSS!

RSS 2.0