Utmaningar som jag klarat under veckan



Hej sötnötter! Haha..det var ett nytt ordXD Jaja:)

Idag är min första feberfria dag!:) Känns skönt..även om det fortfarande känns som att jag har blivit överkörd av en pansarvagn!

Har funderat på lite utmaningar som jag har gjort nu när jag har varit sjuk..& tt de har blivit rejäla utmaningar har också till stor del berott på att jag har legat stila i soffan/sängen hela dagarna, & alltså inte rört på mig minsta lilla.

1. Ätit sylt på gröten nästan varje dag! Sylt är något jag har svårt för..tar hellre färsk frukt! Men det var riktigt gott med sylt på gröten, mm:)

2. Ätit choklad. Japp det har jag! Mitt i veckan & inte rört mig en milllimeter. Så det var bra gjort av mig!:) Hade dumma tankar..men försökta skjuta undan dem!

3. Ätit glass. Japp..det med! Tog en skål med glass under en kväll när jag hade såååå ont i halsen! Det var lenande för halsen & jättegott! Även där många dumma tankar..men jag fixade det ju!:)

4. Verkligen försökt äta frukost, mellis, lunch, mellis, middag, kvällis varje dag, även fast jag varit sjuk! Okej..har haft svårt med "riktig mat" till lunch& midddag varje dag...men det är bara för att jag helt enkelt har känt mig spyfärdig när jag har tänkt på varm, lagad mat! Så...sådär har det gott..har iaf försökt!

Sådär...:) Nu ska jag faktiskt åka & handla. Har nästan ingen mat här hemma nu,, hehe..har typ inte blivit handlat på en vecka! Å för er som inte visste så är min mamma så gott som blind, så hon kan inte köra bil..så nu, när jag inte har feber, så ska jag åka & handla det viktigaste! Typ mjölk, frukt, bröd, pålägg, & osv.

Vad ska ni göra idag?:)

Puss!
Cattis

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad duktig du har varit i veckan :) Bra med utmaningar tjejen!

Jag ska åka på fest i Åre, så blir tåget om tre timmar. ska bara besöka systemet först.

2009-02-07 @ 12:58:06
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Filibabba

bra jobbat! :D

2009-02-07 @ 13:41:59
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Cornelia ♥

Åh så peppande att läsa! Du är så duktig <3

2009-02-07 @ 13:43:12
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Malin

Härligt att du mår bättre.



Jay var du är bra :)

2009-02-07 @ 14:59:23
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Louise

vad duktig du är sötnos <3

2009-02-07 @ 17:21:29
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0