Plugg, ensam mamma & B&J!!!







God kväll!:)

Sitter & kollar på Ensam mamma söker & smaskar lite glass dagen till ära. Tyckte att det var välförtjänt efter en lång "helg". ;)

Massagekursen är kul & intressant, men oj så intensiv! Hade kurs hela dagen igår & likadant idag. Imorrn & på tisdag blire på kvällen, 17-21.30.

Idag har vi masserat säte, ben, hand & fot. Å herrejösses vad min rumpa smärtar! Kan typ inte sitta ner... är det ett bra eller dåligt tecken?!?! Haha:)

Imorron ska vi massera brösat, arm & ansikte + speciell idrottsmassage. På tisdag ska vi göra en helkroppsmassage på 60 minuter, ett praktiskt prov alltså. Efter det ska man göra 10 behandlingar  en hemtenta, om man klarar det kan får man diplomet! Alltså diplomerad massör i svensk klassisk massage:) Sen äre bara att boka massage av mig;)

Har även tenta imorrn. Ska kolla igen lite mer efter ensam mamma....sen sussilera! Upp 6.30 imorrn, skola 8.30.

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Tjabbahej.





Morron!


Inser att tiden rinner iväg! Hinner knappt skriva nu heller, men lite sanbbt om gårdagen!

* Massagekurs hela dagen. Fick lära oss massage rygg & nacke. Väldigt intensivt, jag var så trött när jag kom hem. Men kul:)

* Åt thai (för mycket, haha) med Julia & Hanna. Mys.

* Massagekurs ideg 9-16. Ska gå igenom säte, ben & fot. (Hatar fötter...)

* Sedan hem & plugga till tentan imorrn.

Så, lite sanbbt, vi hörs!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Massage, & middagsmys





Hej gott folk!

En trött Cattis som skriver. Massagekurs 9-16. Kom hem vid halv fem, hoppade in i duschen & sen sent mellis bestående av nötter & russin, macka med messmör & vaniljte med honung. Mums.

Skirver mer om massagekursens första dag imorrn bitti tänkte jag, nu har jag lite brådis. Ska hinna plugga en sväng & sen ska jag, Hanna & Julia käka thai & mysa.:) Känns välbehövligt:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen


Idol & så.









God kväller!

Sitter här i min ensamhet (ganska skönt dock) och kollar på idol, mumsar lite lösgodis & har en massa tända ljus. Så fredagsmys jag &..ja, med mig själv:)

Imorron börjar massagekursen. 9-16. Sen hem, plugga lite & sen träffa Hanna & Julia för lite käk & mys.

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

mums.





Morron dudes!!!:)

Äter mumsig frulle.

* Havregrynsgröt med rivet äpple & kanel (klassiker, haha)
* Grovt bröd med avkado (kärlek)
* Ägg (protein!)
* Kaffe (Ett måste!)


Nu är jag redo för ännu en lång, heldag i skolan. På förmiddagen blir det att träna cykeltest & plugga tenta & på eftermiddagen blir det redovisning.

Gick som vanligt upp 6.30, hade dessutom tvättid.

Men! Vi hörs ikväll:)

Förresten! Anders Lindholm om du läser! Jag är kär i dig! Så nu vet du det:) <3

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Gymmet!



Hej!


Klockan närmar sig 7.15, har ätit mumsig gröt, avokadomacka & kaffe. Nu ska jag byta om & cykla iväg till gymmet & köra skiten ur överkroppen!!!!:) Kul va?;)

Sedan blir det skola med Julia, träna till cykeltestet + plugga tenta. Ja puh.

Vi hörs!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Räksallad & sånt



Hej hopp!

Har varit en lång dag i skolan, är trött. Sstack i alla fall ut & sprang & åt en mumsig middag - räksallad & vitlöksbaguette, mumma:)

Nu - sängen!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Frulle!



Morrn!


Dagens frukost:

* Gröt med rivet äpple, kanel & sojamjölk
* Kokt ägg
* Apelsinjuice (Brämhult)

Mums.

Nu skola 8.30 - 16.00

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

En stor, tung sten har fallit från mina axlar...







Hej!


Kineserna ovanför här babblar så in i bombens mycket! Låter som det är tio pers där minst! Det var verkligen lugnt här i huset...tills kineserna flyttade in & stojade & sjöng konstiga kinessånger...menmen, man kan inte få allt;)

Nu har jag i alla fall tagit ett beslut - jag har hoppat av min extrakurs. Jag kan ju meddela att det känns liiite lättare nu i alla fall, en sak mindre att tänka på.

Slänger upp lite bilder på middagen! Blidde vit fiberpasta med köttfärsås:)

Tycker det är så skoj att göra köttfärsås, för man kan verkligen variera & ha i lite vad man har hemma:)

Idag bestod min köttfärsås av:

* Nötfärs  (hah...otippat va!?)
* Krossade tomater
* Cremé fraiche
* Svarta bönor
* Riven morot
* Champinjoner
* Lök
* Kryddor


Mums:)

Nu ska jag lägga mig så jag (förhoppningsvis) är pigg & glá tills imorrn!:)

Nattinatti

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Hej å hå!



Hallå!

Blir inga roliga, positiva inlägg just nu känner jag...men jag är stressad, stressad & det är till följd av att det är  så mycket i skolan. Funderar på om jag har tagit mig vatten över huvudet när jag har tagit på mig fler kurser än vad jag egentligen behöver. Jag studerar redan på 100% & har dessutom tagit på mig mer. Bra Cattis, bra.

Nu - skola 8-16. Sedab hem & plugga mer.:(

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Snaaaaaark!



Hej!

Varit i Malung i helgen, skrivit högskoleprov, blev inge bättre än sist jag skrev...menmen

Nej! Fy & usch! Nu är det för mycket i skolan! För mycket på samma gång! Jag vet att jag har tjatat om det här nu ett tag...men nu vill jag bara att den här kursen ska ta slut!!!!!!!!!

Jag är trött....så jag skriver mer imorn!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Morron!




Sitter & käkar frulle.


* Havregrynsgröt med rivet äpple & kane
* 1 macka med keso, skinka & gurka
* 1 ägg
* Kaffe

Mums. Märks det att detta är min favvofrukost?!?! Haha;)

Skola 9-16, varav föreläsning på förmiddagen (ergonomi) & grupparbete på eftermiddagen. Sen ikväll.....kommer ÄLSKLING!!!!! Jaaaaa!:) Så nu orkar jag stå ut med en dryg skoldag när jag vet vem jag får träffa ikväll, hihi:)

Vi hörs hörre ni!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen


Hajhaj!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

GAAAAAHHHHH!

Sitter & äter billig lax. Anande att den inte skulle smaka gott när den var så billig. Fy & usch.

Det är som sagt väldigt mycket nu! Å sen är jag så arg på den här h*vetes kursen vi läser just nu, fysisk aktivitet. Det är för många uppgifter & för stora!!!!!!!!! Hur har läraren iu fråga tänkt?"?!?!?!?! Inte allls.....vi kommer inte lära oss ett skit under den här kursen...man är bara stressad att hinna klart med alla uppgifter. Inte ett dyft mer kunskap kommer vi besitta efter den här kursens slut. Bra, super, hurra. Var bara tvungen att få ur mig det här.

Så efter skolan kände jag mig så irriterad & arg så jag stack ner på stan & kollade lite i affärer. Fick med mig grejer hem som förhoppningsvis kan göra att allt plugg blir lite roligare.


Fina färglada pennor. Två i klassen som har en sådan här, så det var där jag fick idén att köpa dessa:)


En massa fina färger! Wiiiiieee:)


Bra att ha när man läser kurslitteratur, sätta lappar där något extra viktigt står!


Tyckte den här var så söt....haha. Ville ha lite helvita papper - så då köpte jag detta ritblock!


Två mappar i fina färger:)


Unnade mig en tidning - fick bli SOLO:)


Kände att det här var precis vad jag behövde. Hälsa för själen.


Å sen lilla jag...!

Nej, nu har jag kämpat med att äta upp den äckliga, salta, konstiga laxen i 30 minuter. Tar fasen & äter ett par mackor & lämnar resterande del av firren. Japp!

Puss!
Cattis, hälspedagogen


Det är mycket nu!



Hej!

Lägger upp en fin bild på mina killar. Gillar er...skarpt!

Ja...nu är det mycket. Sjukt mycket i skolan + min extrakurs +testledarutbildningen + massagekursen nästa helg + högskoleprovet nu på lördag. Jag behöver fler timmar på dygnet.

Skola 9-16 all week long. Å sen plugg när man kommer hem sen på det. Alltså...plugg hela den vakna tiden på dygnet!!!!!!!!!!!

Men! Ikväll ska jag hälsa på Ing - Britt, mammas kusin som bor här i Gävle. Ska bli bjuden på mat, supersnällt. Skönt att komma dit faktiskt, & tänka på något annat för ett tag.

Å Hanna! Om du läser det här! Så saknar jag dig!!!! Faktiskt, seriöst, jättemycket! Hoppas vi kan ses & babbla eller bara göra något nästa vecka eller något! Kram på dig min fina vän!<3

Nej, nu är det bråttom...IGEN! Hahha....

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Nej men hejja!



Sitter & försöker ge ett seriöst försök med den här vetenskapliga artikeln, på engelska. Bläää. Snart kommer min mumsiga man, det blir mycket roligare:)

Just ja...det snöar!!!!!!!!!!!!! FY!!!!!!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

It´s your love



It's your love
It just does something to me
It sends a shock right through me
I can't get enough
And if you wonder
About the spell I'm under
Oh it's your love

SKANDAL!!!



Hej! Lägger upp en mycket smickrande bild på mig & denna man. Not. Haha..rolig är den...jag ser liksom..såld ut...HAHAHA!;)

I alla fall! Jag sov till...nej...jag törs inte säga. Har inte sovit så länge på...jättelänge! Klockan var 12.15 när jag vaknade. Jag trodde att jag hade kollat fel...men nejdå...12.15. Hehe...aja...lång sovmorgon i alla fall...kanske var välbehövligt, vem vet?!?!?!:D

Är hemma i dalarna i alla fall. Solen skiner...& det susar i säven! Nej..men det blåser som bara den!!! Men jag myser, jag trvis, jag är på hemmaplan. Så det så.

Känner att jag måste göra upp ett "pluggschema" om allt det här ska gå ihop med både fysisk aktivitetskursen, tesledarutbildningen, massageutbildningen & min extra kurs folkhälsoproblem kring mat & ätande. Puh....jag hinner ju inte ha tråkigt iaf;)

Nej...nu ska jag sluta babbla...ska ta fingrarna ur & göra ett pluggschema pronto! Sedan ska jag ut i blåsvädret med herr hund. Ja, det ska jag!:) Å SEN pussa på min älgjägare:) Smack Smack!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Idag rullar vi hemöver...



Morrn!

Skola 8.30 - 16.00. Sen hem till lägenheten & packa & slänga in allt i bilen. Sen rullar jag & pärlan hem till dalarna!!!:)

Puss!
Catttis, hälsopedagog

Min älgjägare!



God morgon!


Nu var det ett tag sen! Blev b.la. sjuk precis när jag skulle ha tenta för 1,5 vecka sen....urinvägsinfektion, feber + penicillin. = Trött = Blääää.

Men nu är jag iaf här igen:) Lägger ut en bild på min Anders, så just nu befinner sig hemma i skogarna i dalarna & jagar älg! Jag tycker om honom....som tusan. Underbara, fina Anders. Med de mest blå, klaraste ögon jag någonsin sett. Du är fin.

Har skola idag 9-16. Likadant imorn. Sedan har jag ingen "skola" resten utav veckan, utan "självplugg". Funderar på att åka hem till dalarna faktiskt. Igen. Jag har haft lite hemlängtan på slutet, vet inte varför. Ändå har jag åkt de 25 milen med bilen hem varje helg nästan. Menmen. Om jag känner att jag mår bättre i hjärtat av att åka hemöver så får det kosta lite då. För jag saknar hemma. Gävle är tyvärr inte hemma på riktigt, även om jag skulle vilja att det vore så. Jag kommer nog aldrig bli en statsråtta, nix. Jag trodde aldrig jag skulle sakna den lilla hålen Malung. Fast, jag saknar inte själva "Malung", utan byn vi bor i 4 -5 km utanför "centrum". Saknar skogen, att gå ut & gå med Bodopå kvällskvisten &  gå längs tjärnen. DET saknar jag.
Nu ska jag väl skynda mig lite. Har klippt kaluffsen by the way. Kan visa sen!;) Efter skolan blir det mer plugg, men risken är överhängande att jag sticker till friskis & gymmar lite först. Vi får se:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

RSS 2.0