Trosor hängandes i lamporna!



Hojhojhoj!

Alltså. Vilken himla bajsdag det har varit..på ett sätt!

* Försov mig - hade tvättid kl 7. Vaknade 7.45 med mobilen i handen....den måste ha ringt 6.30, men jag måste ha stängt av den & sen somnat om. Jippie.

* Tvättade två maskiner, hann inte torka kläderna så jag hängde upp dem i lägenheten snabbt innan jag skulle cykla till skolan. Eftersom jag inte har något torkställ att hänga det på så resulterade det i att det var byxor och tröjor över dörrarna & på köksstolarna. Trosor & strumpor hängde jag i några lampor!

* Vid lunchtid när jag sitter i skolan ringer vaktis & säger att han tänkte komma & kolla på mina element (eftersom de är iskalla) Okej, du får gå in med huvudnycklen säger jag & lägger på! Men va fasen! Jag har ju trosor hängandes över lamporna! Najs. Usch...haha...

* När jag ska åka hem från skolan skiner solen. Går in på konsum & köper lite frukt & keso. När jag kommer ut står regnet som spön i backen fast himlen är blå?!?!??! Jag cyklar snabbt hemåt. Hinner inte komma länge innan jag hör hur det rasslar till och kedjan på cyklen har hoppat av. Jag hoppar irriterat av cykel & går hem i spöregnet. När jag kommer in ser jag ut som en blöt get.

* Anders ringer precis då & jag är genomblöt & håller på att kissa på mig. Stressad som en gris - fast jag läser en kurs om stress!!!!!

Jaja...nu ska jag äta lax & kika i min topphälsa som damp ner i brevlådan idag! Sedan diska, ta en promenad & sedan kolla film med bästaste Julia. Puh. Ibland vill jag vara liten igen, bara vara, en unge & leka, haha.;)

Hoppas kvällen blir bra ialla fall:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Kommentarer
Postat av: Sara

Nejmen herregud vilket oflyt..

Men det verkade ju lösa sig ändå ;)

2010-09-15 @ 20:46:21
URL: http://www.anorexiia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0