Sommarlängtan!



God kväll!


Slänger in en bild på mig från Cypern! Vill ha sommar & värme, fryslort som jag är;)

Har hursomhelst varit i skolan hela dagen. Först en, ganska onödig, föreläsning & sen grupparbete. När jag kom hem storhandlade jag & sen har jag ätit räkmacka, diskat pluggat lite & sådär.

Nu väntar ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn (jag är inte beroende;)) & sedan marsch i säng & läsa nya numret av Vecko revyn som råkade slinka ner i korgen när jag var på ica idag!;)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Idag saknar jag dig en massa!















Morron!:)

Sitter här, har ätit frukost (gröt, ägg, macka + kaffe) & ska göra mig iordning nu för att knalla till skolan för en heldag.

Saknar för övrigt BODO! Saknar att få borra ner näsan i hans päls & lukta på honom,, "snusa" honom bakom örat, få en massa pussar av honom & bara mysa. Eller bara att sitta & prata med honom! Ja, faktiskt...han förstår nog mer än jag tror, han är så klok min fina vän:)

Men på söndag kommer han & mamma hit till Gävle & hälsar på! Det blir mys, massa mys:)

Nu är det brådis!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Söndagsmys!



Halloj:)

Har precis kollat på Solsidan! Haha...så sjuk humor...men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite kul!;)

Har fixat te & smörgåsrån med ost & nu ska jag kolla på ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Kaffe, gubbe, kaka & gardiner!









God eftermiddag!:)

Helgen har spenderats i Borlänge med min fästman (vad gulligt & gammaldags det låter - ska jag nog börja säga på riktigt!:)). Vi har haft det jättemysigt även om mina hormoner har åkt berg-och-dalbana p.g.a den där speciella veckan under månaden för oss tjejer!!!;) Så jag har både gråtit för att sedan skratta ihjäl mig;)

Idag åkte jag tillbaka till Gävle. Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Har faktiskt hunnit sätta upp nya gardiner i sovrummet. Jag var trött på mina "tulpangardiner". Eller, egnetligen inte trött på dem, men jag ville ha något som inte var så blommigt. Tänker sätta upp dem igen mer mot våren-sommaren.:) Så nu tog jag ett par ganska neutrala som passar nu, mellan vinter & vår:) Det är ett par grå linnegardiner som jag sytt om. Först var de jättebreda, men jag kortade av dem på bredden, eftersom mina fönster är ganska små. För att det inte skulle se för "grått" ut hittade jag den här fina hängatiraljen på indiska som piffade upp det hela:)

Nej, nu blir det kaffe & kolasnitt & sen plugg!:)

Puss!
Cattis,, hälsopedagogen

Morotskaka & kaffe!





Nu blir det morotskaka & kaffe:) Om inte det är hälsa för själen så vet då inte ja...;)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Läsning, bakning & älskling!



Hej:)

Tog en skön sovmorgon idag till halv nio, sedan dess har jag hunnit dammsuga, ätit frukost, kikat runt på lite bloggar & så:) Nu ska jag dock sätta tänderna i den här extremt "roliga" boken som syns på bilden ovan!;) Men innan dess ska jag slänga ihop en morotskaka & ha den i ugnen först;)

På eftermiddagen blir det att åka till min man - sånt gillas:)

Puss!
Cattis, hälspedagogen

Bakning är terapi










God kväll!:)

Sitter här & har nyss knaprat i mig en kolasnitt som jag bakat!:) Fick ett sådant otroligt bak-begär idag! Jag ville både göra morotskaka & kolasnittar, så då bestämde jag mig för att göra kolasnittar idag & morotskaka imorn! Bakning är terapi för mig & dessutom kan man frysa in dessa läckerheter & så har man något att bjuda på om man får besök;)

Har haft skola idag, seminarium, gick bättre än väntat! Tack vare att vi fick den bättre läraren!!! När jag kom hem vid lunchtid åt jag blodpudding & sen lade jag mig & kollade i lite kokböcker & sen somnade jag visst! tur att Julia plingade på efter en timme & väckte mig;)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn tänkte jag:)

Puss!
Cattism hälsopedagogen

Tired.





Trött
. Nästan så jag mår lite illa. Menmen.

Skola hela dagen, känns som att förkylningen som är på in gång "håller i sig" så att säga. Men jag har tagit det lugnt idag, så lugnt jag bar ha kunnat.

Förresten! Igår stack jag & Julia till Hanna & lagade mat, spelade wii & kollade handboll! Maten bestod av  kyckling i ugn med ädelost & någon slags potatisgrejs i ugnen. Hm...vad hette det...typ som potatisklyftor, fast det såg ut som tjocka chips....haha...jaja!!!;) Hursomhelst en mycket trevlig kväll med brudarna! Det är så härligt att umgås med dem, man får en massa ny energi:)

Nu ska jag kolla igenom lite inför bajs-seminariet imorn, sen laga lax & resten av kvällen kommer att spenderas i soffan med ett par avsnitt av Skärgårdsdokton, tända ljus, te & riskakor. Det blir bra det!!!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Hurra!



Morning!

Fryser, huvudvärk & "konstig" i halsen. Tar en treo & en termos med te med till skolan. Tar bilen istället för att promenera för att inte utmana ödet.

Det här är säkert ett resultat av den stress jag har känt sedan denna skitkurs började + att jag har sovit dåligt. Så nu när jag kommer hem från skolan ska jag plugga en stund, sedan tänker jag tillåta mig själv att VILA och spendera kvällen i soffan med min fleecepläd (med värmeslingor i) & kolla på Skärgårdsdoktorn.

Den här förkylningen ska banne mig stoppas!!!!!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Inga fler trosor i lamprona!



Hej hopp!:)


Nej hörreni, nu är jag trött på att inte ha någon torkställning när tvätten inte hunnit torka, så jag är tvungen att hänga upp tvätten över dörrar, stolar, lampor osv. Så nu åker jag & köper en torkställning!

PRONTO!


Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Det här kommer att bli drygt!



Hej gott folk!

Har varit hemma i dalarna över helgen! Tagit det lugnt, samlat krafter:)

Imorse ringde klockan 6.15 och jag fick vakna bredvid min älskling. Massa pussar & kramar & sen tog jag bilen vid 7.15 mot Gefle och skolan. Idag hade vi första dagen på vår nya kurs - Samhälle och lärande ut ett hälsoperspektiv. Detta kommer bli dryga fem veckor. Dels för att kurslitteraturen känns tung, dels för att vi har hundra seminarium, varav det första redan på torsdag morgon! Då ska vi redan hunnit läsa fem miljoner sidor & gjort ett PM. Sedan läraren...säger ingenting...men efter att ha haft en sådan underbar, härlig lärare i förra kursen så känns det skit just nu...

Menmen!

Har precis beställt hela säsongen av den underbara serien Skärgårdsdoktorn! Har tänkt på det länge, att jag skulle vilja ha en samlingsbox med alla avsnitten, så nu tog jag tag i saken & beställde:) Det kommer behövas lite att koppla av med på kvällarna för att orka med dagarna!!!!!!

Nu blir det att plugga ett tag, sedan träning i form av funktionell styrka! Blir bra det:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Morning!:)



God morgon!:)

Sitter just nu & äter en stadig frulle i form av havregrynsgröt med hallon & mjölk + 2 ekologiska skepparhalvor, en med skinka & en med leverpastej + KAFFE!!!:)

Dagens agenda!:
* 9-11 - Skriva på uppgiften i kursen pedagogiska kommunikationsprocesser
* 12.30.13.30 - Core:)
* LUNCH! Kycklinggryta & ris
* Resterande del av eftermiddagen - PLUGG!

Ganska enformig dag med andra ord...men det kan lika gärna vara en dag full av överraskningar;)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Laddar inför en dryg dag!





Morron!:)

Tog en skön sovmorgon till klockan nio idag, kände att jag behövde det! Skönt att vara rirkigt utvilad, för idag blir det en heldag med plugg! Ska skriva på uppgiften som handlar om lärande & kommunikation. Känner dock att jag hittils bara har svamlat en massa, ordbajsat så att säga. Menmen...får finslipa mer sen!;)

Ha en fin dag, vi hörs mot kvällskvisten!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Nya böcker!:)





God kväll!:)


Har införskaffat mig tre nya böcker, som ni ser ovan;) Jag har lovat mig själv att ta mig tid att läsa en stund varje kväll innan jag somnar, det är ett utmärkt sätt att få tänka på något helt annat & slappna av. Alla dessa böcker kostade ca 90 kronor tillsammans, eftersom jag beställde i pocketformat! Så jag kom ju ganska billigt undan, vilket inte är helt fel när man är fattig student;)

Dagen har för övrigt varit lång
! Eller kanske kort? Började med att klockan ringde halv sju, tvättid 7-9. Sedan blev det att knata iväg till skolan för att skriva på sista uppgiften i kursen "pedagogiska kommunikationsprocesser". Kom hem vid fyra, sedan blev det mellis bestående av fil & två grova mackor med leverpastej & sedan iväg till gymmet!:) Första gången på flera veckor & det känns jättehärligt:)

Kollar just nu på handboll...Sverige - Argentina & det ser mörkt ut för Sverige...:S Om Stefan "Lövet" Lövgren hade hoppat in lovar jag att Sverige hade tagit hem hela skiten;)

Nej! Nu blir det vaniljte, kolla klart på handbollen & sen i säng & läsa Ego girl;)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Stopp i lagens namn!!!



Morning!


Ja...nu är det dags för lite skärpning här! Har blivit alldeles för mycket sött på senaste tiden, som jag inte mår bra av varken psykiskt eller fysiskt. Så nu är det bara godsaker max EN gång i veckan! Inga förbud, jag hatar förbud. Förbud leder ändå bara till begär! Men att äta sötsaker, om man vill, en gång i veckan tycker jag är rimligt! Godsaker är ju faktiskt hälsa för själen vet ni!;)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Bio med älskling!:)



Hej hopp!;)

Ikväll blir det bio med mannen:) Änglagård - tredje gången gillt!:)

RSS 2.0