Massa plugg!



Hej på er!


Massa plugg just nu, inlämning av examinationsportfölj senast kl 15.00 imorgon, så därför det är lite glest med uppdateringarna här!;)

Har varit i skolan till nu, redovisning på förmiddagen & sedan grupparbete ett par timmar efter lunch & nu ska jag fortsätta med min enskilda text! Noll motivation...men...det är bara att försöka hålla ångan uppe!

Annarz så står det tvättning på schemat & sedan ett löppass lite senare! Nu ska jag fortsätta!

Hörs!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Hur måna lingon finns det i världen?



Hej!:)

Sitter & pluggar för fullt, på fredag ska en examinationsportfölj för kursen, Kunskap, utveckling och livslångt lärande lämnas in. Är omotiverad, så omotiverad.

Igår var hursomhelst jag, Hanna, Julia & Elin på bio och såg Hur många lingon finns det i världen:)

Handling:

Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös.

När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gängutvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighetatt växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också attensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

 

Jag tyckte filmen var bra, både skrattade och fällde en tår. Dock tycker jag att skådespelarinsaterna var lite bristfälliga, förutom glada hudikgänget som räddar hela filmen! Ändå helt klart värd att se:)

 

Nu, åter till böckerna...urk!

 

Puss!

Cattis, hälsopedagogen


Pluggdag & kalas!





Morning!


Idag blire att försöka plöja igenom lite kurslitteratur, eller rättare sagt, massa kursliiteratur! För sedan till kvällen kommer mina favvosar hit på lite 21-års kalas, Julius & Hanni Banani (Julia & Hanna, haha), mycket trevligt:)

Nu är det bäst jag sätter fart! Jag är liksom så seg innan jag väl kommit igång;)

Å förresten, ingen telefon har jag fått än, & när jag går in på posten & skriver i det sk kollinumret för att se vart mobilen befinner sig, så är den fortfarnde hemma i Malung. Hurra, heja Nöööri! (Heja Norge, vi säger så där hemma när man typ är trött på något..fråga inte varför, haha)

Vi hörs!!!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen


Pluggdag & kalas!





Morning!


Idag blire att försöka plöja igenom lite kurslitteratur, eller rättare sagt, massa kursliiteratur! För sedan till kvällen kommer mina favvosar hit på lite 21-års kalas, Julius & Hanni Banani (Julia & Hanna, haha), mycket trevligt:)

Nu är det bäst jag sätter fart! Jag är liksom så seg innan jag väl kommit igång;)

Å förresten, ingen telefon har jag fått än, & när jag går in på posten & skriver i det sk kollinumret för att se vart mobilen befinner sig, så är den fortfarnde hemma i Malung. Hurra, heja Nöööri! (Heja Norge, vi säger så där hemma när man typ är trött på något..fråga inte varför, haha)

Vi hörs!!!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Min dag



God kväll!:)

Sitter här i mitt bo, ska strax göra lite te & skära upp lite färsk ananas, tända ljus & kolla på ett avsnitt av skärgårdsdoktron, det är vadragdslyx, vardagslycka:)

Igår, på min 21:a födelsedag hade jag det hursomhelst jättebra:) Var hemma i malung under helgen & stannade tills igår. Fick kaffe & tårta på säng av Anders & paket:)

Lite födelsedagspresenter:

* Mobil från mamma & morbror
* En berlock av Anders, ett guldhjärta med diamanter:)
* En stavmixer
* Money
* Presentkort & ett ljus av Anders fina morföräldrar<3
* Dessertskålar från svärmor & svärfar

Tack ALLA! Jag blir så glad:)

Jo, appropå mobilen, som inte är i min ägo än. Telia har skickat mobilen till Malung istället för till Gävle, som jag bad dem om och som det även stod att de skulle göra. Så när jag var påväg tillbaka till Gävle igår fick jag ett sms att jag ahde ett paket från telia att hämta, på ica i MALUNG! Då blev jag lagom irriterad! Men efter några telefonsamtal är mobilen på väg till mig & de på telia sa att de hade gjort fel.

Dagen har annars spenderats i skolan med grupparbete. När jga kom hem blidde det städning, löptur & sedan pasta med skinksås. Yum:)

Jaja...vi hörs imöra!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

21

21 år idag:) Har haft en bra dag, men är lite IRRI-TERAD på telia. Mne det är en annan femma.

Skriver mer imorn bitti, nu blire sängen & läsa boken  Skadad och sen släcka:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Ny dag - nya möjligheter!


(Cypern - 2010 - vill tillbaka)

God förmiddag!

Dagen hittils har varit lugn! Gick upp vid åtta, åt frukost framför tv:n, har pratat med både mamma & älskling i telefon & suttit lite & kollat runt på datorn. Så, inget speciellt helt enkelt:)

Idag blir det att läsa hemma, skönt, om man har lite självdiciplin i alla fall haha...får försöka plocka fram den! Men jag tycker att det kan vara skönt att bara få vara hemma & plugga ibland, alldeles för sig själv. Jag gillar ensamheten ibland, eller nej inte ensamhet direkt, men det är skönt att bara få vara för sig själv ibland, liksom att det lika väl är kul att vara runt folk, men det behövs någ en blandning av dessa två tror jag:) Inte så att man blir isolerad, men inte heller så att man aldrig kan få vara för sig själv.

Så här ser planerna ut för dagen:


*Nu - promenad i det fina vårvädret (tar en dag till med vila, aktiv vila, så att inte halsontet kommer tillbaka, känner fortfarande av det lite).
* Plugg - läsa "kunskapsfilosofi"
* Lunch - spaghetti & köttfärsås
* Plugg, samma som förmiddagen
* Middag hos mammas kusin Ing-Britt:)

Ungefär sådär ser planerna ut:)

Ha en fin dag!!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Söndagsfika



Nu blire kaffe, en bit butterkaka, en mumsig man & fotboll på tv:n. Allt underbart, förutom det sistnämnda (Anders blänger surt på mig just nu, haha);)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Födelsedagspresent i förskott!





Hejsan!:)

Är hos Anders i Borlänge, han har förövrigt match nu. Men eftersom jag forfarande har ont i halsen känns det dumt att stå & frysa vid plan. Tråkigt, för det enda jag vill är egentligen att åka dit & kolla:( Får se hur jag gör.

Jag fyller ju år om typ lite mer än en vecka, 21 år 21 mars, hehe. Å ovan ser ni två av mina presenter:D En jacka från HM, en khakigrön (fanns beige också, men jag såg så nedrans blek ut i den!) Tycker i alla fall att den är supersnygg & dessutom hur skön som helst, perfekt med ett bar leggings under & mina kängor, hihi:) Nu vill jag bara att det ska bli lite varmare ute:)

Å sen! Datadaaaa, en sprillans ny mobil!!!!! Som jag har längtat! Jag är ingen storförbrukare av mobiler, jag har dem tills dem praktiskt taget går sönder & inte går att använda mer, så här är min nya; Sony Ericsson x8:) Den kommer antagligen att dimpa ner i brevlådan på torsdag nästa vecka, wiiiieeeeee:) Jag är så glad:)

Ikväll äre förresten
melodifestivalen, the final! Å jag hejjar på två stycken jag inte gillade från första början! Nämligen The Moniker med Oh my god & Nicke Borg med Leaving home. Få se, ska bli spännande iag, melodifestivalnörd som jag är;) Hey, det är ju liksom tradition ju;)

Höres!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Halsont:S



Hej hopp!


Känt mig hängig hela dagen...& nu har jag ONT i halsena..fan då. Nu blir det soffläge & lite glass i form av Ben & Jerry´s + film. Hoppas jag mår bättre imorn när jag vaknar!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Dålig träning



God kväll!


Dagen har varit lååång-igen, haha. Tråkigt dålig föreläsning på eftermiddagen, hem & handla & sedan iväg för att avverka ett step/styrka-pass. Krukset är bara att det börjar 19.05, himla dum tid om du frågar mig. Ska man liksom äta INNAN eller EFTER passet, middag alltså...planerade att äta tidig middag vid 17-snåret, men allt segade ut på tiden & fick inte i mig min pastasallad förren kl 18 & då var jag VRÅLHUNGRIG vilket resulterade i att jag åt för fort & blev PROPPMÄTT! En timme senare ska jag alltså köra gärnet, men allt blod är fortfarande i magen & maten håller på att bearbetas. Så resultatet blev att jag under hela passet mådde otroligt illa, kändes som jag skulle spy & att jag hade noll ork, på varken konditionsdelen eller styrkedelen. Gaaaah, jag hatar när jag inte kan göra något fullt ut, för det kunde jag inte idag, bara se till så att jag inte tog i så hårt så att maten skulle komma upp igen.

Jaja! Efter träningen blidde det hursomhelst banan, macka med messmör & en burk kvarg + massa vatten.

Nej, nu hörreni ska den här damen ta & pallra sig i säng & läsa lite innan lampan släcks! Imorn ringer klockan halv åtta (sovmorgon, höhö) & imorn ska jag vara hemma & plugga, skönt ändå.

Nattinatti:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Segis

Solen skiner, väldigt härligt:) Har nyss ätit standardfrullen - fiberhavregrynsgröt med kanel & sojamjölk + en rågform med messmör (kärlek), en apelsin +  en stor kopp coffee:)

Idag blire grupparbete på förmiddagen,  9-12 typ,  & sedan föreläsning 13-16. Efter det ska jag hem, göra en matsedel för veckan & gå iväg till ica & handla. Tidig middag vid fem - tiden för sedan blire step/styrka kl 19.00, 75 min. Great:)

Nej hörre ni, nu är jag sådär seg igen, dags att skynda sig:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen


Middag med brudarna & en unge i minuten!



Hej hopp, eller god kväll:)


Dagen har varit lång! Först föreläsning 9-12 & sedan blidde det grupparbete på eftermiddagen.  Sedan blidde det middag hos Elin med Julia & Camilla<3 Hanna min Hanna skulle också ha varit med, men hennes huvud pajjade<3

Nu har jag kollat på En unge i minuten & bölat som bara den, haha.

Nu blire att sussa!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Trevlig kväll & sånt::)







Morning!

Är lite stressad, ska till skolan snart + att jag håller på att tvätta;) Menmen, ett snabbt inlägg!

Igår kväll åkte jag & Bodo & hälsade på Hanna & den här sötnosen som syns på bilderna ovan, alias Fjomp:) Vi åt en jättegod kycklingrätt & efterätt blidde gino & glass. Yum. Härligt att umgås med sådana människor (och djur, hehe) som ger en så mycket positiv energi:)

Idag blir det skola, seminarium 10-12, sen Valbo på eftermiddagen & sen ker vi hem till DAAALARNAAA!;)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

School

Sitter i bibblan nu. Ska kolla lite inför seminariet imorn & sådär. Kände att det nog var lika bra att jag stack till skolan nu när mamma & Bodo är hemma hos mig. Det jag menar är alltså att jag tror att jag kan koncentrera mig lättare om jag är för mig själv i skolan!;)

NU ska jag ta tag i det här - pronto!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

IKEA & sånt.



Hej hopp!:)


Jag är trött i kropp & själ & tänkte precis sätta på lite tevatten:) Dagen har gått fort! Först skola på förmiddagen, sedan lunch (Kotlettrad, yum) på IKEA med Hanna, mor & Julia.:) Var hemma vid fem & då spelade jag, mamma & Julia kort & sedan blidde middag (lax) & ja, nu är det kväller!

Nej..hörreni! Nu är jag tröttis! Imorn blir det plugg inför torsdagens semninarium, cardio i form av löpning (om vädret tillåter, annars löpband inomhus) & sen middag & mys med Hanna, Bodo & Fjomp:) Blir alldeles perfa det:)

Natti:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Sötnos!



Morning!:)


Haha...i morse när jag gick upp möttes jag av den här filuren som låg & snarkade ikapp med mor i soffan. Haha...jag älskar honom den vovven, han är bara så...jag vet inte, underbar:)

Nu har jag precis ätit frulle, gröt med lingonsylt & sojamjölk + 1 ostmacka & en skinkmacka + kaffe.  Nu blr det föreläsning 9.15-12, sedan lunch på IKEA & kolla runt lite där.

Förresten! Träningsvärken har innfunnit sig! Överallt! Tillochmed i halsen, i musklerna på sidan. Herregud. Värre kommer det bli dag tre, alltså imorn;)

Ha en fin dag!!!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

RSS 2.0