Hejsan!

Halloj era sötnosar! Hoppas allt är bra med er:)

Ska på jobbet stax...drygt...men det är bara att tänka positivt! Precis käkat frukost..blev samma som igår! Hinner aldrig göra gröt å så när jag ska till jobbet...eller jo, hinner, mend det tar längre tid! Å jag behöver utmana mig..å ta det jag ärligt är sugen på!

Gårdagen var minst sagt lite jobbigt...var med en kompis..å vi skulle kolla på film me hennes bror å hans kompis...å sen låg chips å choklad framme...å panikkänslan bara börjar stiga inom mig, å helst av allt viill jag fly, bara sticka därifrån!
Å sen...
Kompisen- Cattis, vill du ha choklad?
Jag  börjar automatiskt med mina dumma tankar "å nej, å herregud, fan shit vad jag gör jag nu, jag säger bara nej, såklart jag gör det,. så då är det lugnt, okej..."
Men till min förvåning hör jag mig säga:
"Ja tack, jag kan ta en liten bit"
Alltså....?!?! Men jag är fasen stolt! Ändå! Fast jag har ångest bara över att sitta å skriva det här! För hur ska jag någonsin bli frisk, på riktigt, om jag inte vågar! Jag vet ju att några rutor choklad, eller mer för den delen, inte ens kommer synas! Med mitt sunda förnuft VET jag det! Det är bara ätstörningssidan som säger något helt annat!

Så än än gång vann jag över monstret...1-0 till mig!!!

Morning!

Hej hopp! Klockan är nu strax 6.15, å jag har lite brådis! Ska till jobbet!
Men jag skriver mer sen när jag kommer hem!:)

Ha en jättebra dag allihopa!
Massa kramar,

Cattis

Hej hopp i blåbärsskogen!

Läget med er?! Hoppas det är bra!!!:)
Med mig är det rätt okej...som vanligt sittar man väl här med lite dumma tankar...som jag borde sätta stopp för! Som min behandlare säger...så fort det kommer en ätstörningstanke, så ska du tänka "en rosa elefant!" Jo jag vet, det låter skit sjukt, men det är just det som är grejen! Vaddå, en rosa elfant?!?! Då glömmer man ganska snabbt bort de dumma tankarna för en stund!

Idag har jag varit med Sofia...åkte ner på "byn" och åt kulglass...kändes...sådär! Men jag känner mig på ett vis stolt! Stolt över varje gång jag vinner över "monstret". 1-0 till mig. Fasen, det är svårt!:/

Menmen...tack för alla tips jag för från er! Å kommentarer! Det är verkligen jätteskoj! Jag blir verklien glad:)

Tänkte ladda upp lite bilder sen, men just nu borde jag egentligen sova! Ska upp halv sex imorrn, jobba...uh...har ingen lust egentligen...menmen, det går väl det med!

Ha det gott, så hörs vi!:)
Massa kramar,
Cattis

Tjenixen!

Hej era godingar! Hoppas allt är bra med er:)

Har precis käkat frukost...blev inget märkvärdigt. Tänkte egentligen göra gröt...menmen..det blev såhär istället, lite smångest, men jag lever! Två grova mackor, en med ost, å en med keso å rökt kalkon, å en liten banan. Å kaffe! Givetvis...usch...dricker alldeles för mycket kaffe! Borde satsa mer på te...menmen...får bli i vinter när det är kallt, då ska jag sitta å mysa med en kopp grönt te på kvällarna, hihi! Men det är då det!

Jaha....vad ska jag göra idag?! Vet inte...solen skiner, men helst av allt skulle jag beöhva städa å rensa ur garderoben! Det ser rent ut sagt för j*vligt ut där!:S Aja...vi får se!:)

JO! En till sak...en liten fråga till er angående hummus! Är väldigt nyfiken på det, har aldrig testat det! Letade efter det igår när jag var och handlade, men hittade det aldrig?! 

Vart brukar det finnas?! Vid mejeriprodukterna, eller vid något vegetariskt, eller??!
Å vad kan man ha det till? På mackan?


Jättetacksam om jag får lite tips;)
Nej nu ska jag kila ner en sväng! Ha det fint så hörs vi:)

KRAM på er alla:)

Hej hopp!

Halloj! Varit till Torsby idag med hunden...han har någon knöl under halsen, & ska opereras på fredag. Hoppas det går bra, min lille älsklingspojke.<3

Har ätit middag ute idag...väldigt gott! På en jättefin herrgård typ. Dyrt var det...menmen..smakar det så kostar det! Blev hursomhelst en ceasarsallad. Jättegott! Kyckling, sallad, rödlök, permesanost, å krutonger. Kan rekomenderas varmt!:)

Jo...har ni kanske några bra tips att dela med er av angående mat till lunch & middag?! Alltid kul att prova något nytt! Jag försöker utmana mig själv hela tiden, att stå emot ätstörningstankarna, å prova nya saker då & då. Det är bra, det vet jag, men väldigt jobbigt! Men jag vet dock att jag vinner på det i längden! Jag vill ju bli frisk..även om det ibland känns omöjligt...men innerst inne är det precis det jag vill!

Så...har ni några bra förslag så får ni gärna dela med er av dem:) Det är alltid lika kul:9

Men ni får ha det bra så länge, så hörs vi!:)
KRAM på er allihopa!

Lite funder ingar sådär....!

Inte kunnat upptaderat på ett tag...har nämligen varit i sommarstugan..ska dit snart igen! Min kusin & morbror är här å hälsar på...å då brukar vi åka dit! Blir rätt jobbigt med maten då...men det är ju visserligen en bra prövning! Jag har lättare att 'ta n'r jag ser andra äter samma sak...

Till frukost idag blev det något jag inte har ätit på LÄNGE! Ångest, ja! Men bra att jag vågade...blev iaf kellogs cornflakes (orginal), med mjölk banan, & smörgås. Det var själva flingorna som utlöste ångesten...men...jag överlevde ju!

Vad bruukar ni äta till frukost?! Några bra å goda tips att dela med er av kanske?!:)

Ha en bra dag, så hörs vi!:)

trött som en mört!

Hej! Hemkommen från jobbet för ett litet tag sen..nyss tagit mig en välbehövlig dusch (har städat b.la toaletter idag, var tvungnen att rycka in som städare en sväng) !
Precis käkat middag...en sallad som jag svängde ihop bara...med räkor, kräftstjärtar, avokado, lite olika grönsaker, ägg å en klick keso. Även en grov macka. Känns ganska okej ändå. Till kvällsmål blir det nog frukt av något slag....frukt sallad låter inte helt fel! Med en klick kesella! Mums:)

Nu ska jag ta en promenad, å sen ska jag ner på "sta´n" en en sväng!

Vi hörs:)

Kaka eller inte kaka?!

Jag vill vara fri.

jobbjobbjobb

hejhopp, jag är på jobb! Mindre kul....

Blir Mora imorgon hursomhelst...bra, tror jag. Känner att jag behöver prata med Kristina, å få lite nya krafter! Hoppas verkligen inte på vägning...blir bara sämre då! Då får jag bara ännu fler konstiga idéer å tanker.

Jaja....nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs!

Hej!

Skrev nyss ett rätt långt inlägg, men det försvann! Hmm..jaja!

Jag är hursomhelst en tjej på 18 år, som ska börja trean på gymnasiet, samhällsvetenskapsprogrammet. Jag kämpar varje dag mot min ätstörning, så det kan hända att den här bloggen kommer att handla en del om mat...hoppas ni står ut;)

Nej, nu måste jag kila...ska tillbaka till jobbet!
Ha det bra så länge:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0