Solen skiner & livet leker!



God Morgon sötnötter:) Hoppas ni har det bra i värmen:)

Har precis ätit en dundergod frukost:)

Dagens Frukost:

* En rågkuse med mosad avokado
* En rågkuse med keso & välrökt skinka
* En banan
* En kopp kaffe
* Ett glas proviva fruktdryck som inte kom med på bild - drack upp det innan!;)


Vad hade ni till frukost idag?:) Ser era frukostar annorlunda ut beroende på årstid?

Det gör nog mina...känner att jag inte är fullt lika sugen på gröt när det är så varmt ute! Då vill jag mer ha en massa frukt & yoghurt eller något!

Men nu måste jag gå ut med hunden! Dagens planer är för övrigt inga än så länge...så vi får se! Värmen har iaf kommit till dalarna!!!;)

Ha en härlig dag!:)

Puss!
Cattis

Fredagskväll - hemgjord pizza & godis!



Hej på er!:)

Hoppas dagen varit bra:) Själv har jag jobbat till 14.00. Sedan åkte jag hem, gick ut med Bodo, duschade & åkte till Anders. Där blev det att titta på fotboll, Sverige - England som efter förläggning och straffar slutade med seger för engelsmännen. Sedan åt vi hemgjord pizza - jättemums:) Mycket godare en den man köper på pizzarian, tycker jag iaf!

Nu sitter jag & mumsar godis...gottgott:) Det är ju trots allt fredag;) Superbra träning! Jag måste lära mig att det inte händer n¨got farligt - i måttliga mängder:)

Nu ska jag kika om det är något på tv - en dokumenter om Micahel Jackson som dött... tror jag det var! Kan vara intressant!

Ha en rba kväll!

Puss!
Cattis

Dags att ta fram bikinin?! + Så gick sista moramötet...









God Morgon!:)

Sitter här & har precis käkat en stadig frulle!:)

Dagens Frukost:

* Fiberhavregrynsgröt med jordgubbsylt & mjölk
* Två grova mackor med bregott & ost
* Ett glas proviva
* En kopp kaffe


Mums:)

Sedan har jag även plockat fram mina bikinis (heter det så i plural tro?! Bikinisar låter för kul...haha). Dags att ta fram dem i värmen, haha!  Min nya vita, från H&M är favoriten - den är så söt:)

Hur gick det på sista moramötet då?

Jag kan säga så här & sammanfatta det med ETT ord - TOMHET! Jag sa typ inte ett ord, grät inga tårar, ingenting. Stackars Kristina fick sitta där & prata & hålla en monolog..haha. Vi gick igenom vilka "verktyg" jag bör ha med mig ut i livet nu, när jag ska stå på egna ben. Jag kramade henne hårt & tackade henne för allt & sa att utan henne hade jag aldrig stått där jag står idag. För det är faktiskt sant - hon är fantastisk! I över 2,5 år har jag gått hos henne--nu bara poff slut...känns som någon har dött eller något. Nej jag vet inte - men jag känner bara en tomhet. Har inga känslor - vill nästan inte ens tänka på det:S Men iaf så gick jag, som jag sa, & köpte en glass efteråt:) Heja mig:)

JO! Igår käkade jag kulglass...så gott! Två kulor i en våffla...hade kunnat tagit tre..men det fanns inte så goda smaker..bara de gamla vanliga;) Blev iaf en kula med jordgubbs-cheescakesmak & en med kaffe/chokladsmak! Supergott:)

Vad hittar ni på idag?:)


Nu ska jag på jobbet, så nu är det brådis! Vi hörs senare!

Puss!
Cattis

Ny start på egna ben!



God Förmiddag!:)

Här kommer en liten sen bild på dagens frukost:)

* Fiberhavregrynsgröt med rivet äpple, kanel & mjölk
* En rågkaka med bregott, ost & skinka
* Ett glas proviva
* En kopp kaffe



Mums:) Vad hade ni till frukost?:)

Det blir ett jättekort inlägg..måste ut med hunden som håller på att kissa på sig! Skriver mer när jag kommer tillbaka:)

Puss!
Cattis

Sista besöket i Mora i morgon - tårar kommer rinna!



Hej på er!

Anders har magsjuka & jag var själv lite krasslig igår, därav dåligt bloggande. Men idag mår jag bättre - inte Anders dock:)

I morgon är det sista dagen för mig i Mora. Sista dagen hos Kristina som jag har varit hos i över 2,5 år. Jag känner mig likgiltig inför detta sista möte. Hur kommer det att kännas? Att se Kristina i ögonen för sista gången? Att ställa sig på den där vågen i undersökningsrummet för sista gången? (Å dessutom är jag hundra på att minst två - tre kilon har lagts på under de senaste, stillasittande, tårtätande veckorna.). Hur kommer det kännas att säga hejdå till glada Kicki i receptionen som alltit bemöter en så vänligt? Hur kommer det kännas att att lämna allt bakom mig? Kommer jag för sista gången gå genom korridoren på sjukhuset med en styrka och en kämparglöd? Jag hoppas det.

Allt får mig att tänka på första gången jag var där för 2,5 år sedan. Allt var så främmande. Främmande miljö, främmande människor, främmande dofter. När jag träffade Kristina tillsammans med mamma för första gången. Hon var vänlig men ändå bestämd. Men personkemin mellan oss stämde genast. Jag såg att hon förstod mig som ingen annan någonsin skulle göra. Då var jag liten och mager, kände mig som en grå, nästan genomskinlig, liten betydelselös figur som jag beskrev det då. En liten betydelselös figur som ville lämna det här jordelivet. Men nu - några år & välbehövda kilon senare känner jag mig som en ny människa! Färgstark och nyfiken på livet!:)

Men morgondagen...den kommer ändå att bli jobbig. För det är så mycket som jag ska lämna bakom mig. Men imorgon, innan jag kliver ut i verkligheten utanför sjukhuset igen tänker jag gå till kafeterian & köpa en glass för att fira! Ska köpa den glassen jag är mest sugen på! Sedan ska jag för sista gången gå med starka & bestämda steg ut genom portarna med en glass i handen och ett leende på läpparna - nu ska livet börja!

Stillasittande, pizzautmaning & godis!



Heeeeeeeej! Underbara ni!:) Saknat er så!

Jag har varit sjuk i en vecka nu...var hos Anders i Borlänge från söndag till torsdag & fick inget tillfälle att blogga. Jag har heller inte orkat...när jag knappt orkat något annat heller:S Men nu äe jag liiite bättre iaf:)

Dagens utmaning blir pizza & godis! Anders kommer hit & vi ska äta pizza...för jag vill ha det som utmaning. Att jag dessutom knappt har rört mig på en vecka p.g.a. förkylning gör ju det hela extra svårt! Men fan! Nu är det skärpning om jag inte ska falla tillbaka i helvetet! För det vill jag INTE! Sedan har jag hyrt "vi hade i alla fall tur med vädret - igen & till det blir det mys med lite smågodis! Anders har jag redan smittat (tyvärr...)...så vi kan mysa i soffan, tätt intill ändå, hehe:)

För övrigt måste jag säga att jag har utmanat mig väldigt mycket! Typ småsaker varje dag! T.ex att ta en kaka, ta ost på mackorna, ätit några nävar chips, druckit saft osv. Små steg - men i rätt riktning!

Fan..hoppas inte denna kväll ska sluta i gråt eller något för att det både blir pizza & godis & ingen motion på det...nej SKÄRPNING NU CATTIS! Måste fixa det!

Hade ni förresten en trevlig midsommarafton igår?:) Vad gjorde ni? TELL ME!:)

Själv låg jag hemma i sängen & hostade...men det var en annan femma!;)

Vi hörs!:)

Puss!
Cattis

Tårta....igen!



Hej på er!

Ursäkta den roliga bilden..en bild på mig  Anders på krogen för några veckor sedan! Då var han med i "mustaschkampen" där man samlar in pengar till cancerfonden..därav hans mustasch som för övrigt är borta nu;) Det där var efter några drinkar så därav..den dåliga bilden..hahaXD

Jag är dunderförkyld. MEN! Jag ska på kalas nu, klockan 13.00. Studentkalas till en kompis. Blir nog tårta...hjälp. Måste fixa det! Peppa mig själv! Säga att: JAG KLARAR DET!''

Sedan tänkte jag ta bilen 14 mil och åka till Anders. Spela roll om jag är sjuk & ligger nerbäddad här hemma eller i Borlänge hos älsklingm hehe:)

Nu har jag brådis! Önska mig lycka till med utmaningen, tårtan idag!!!;S

Ha det fint!

Puss!
Cattis

Bildmaraton!



































Hej sötnötter!

Dålig uppdatering nu - i onsdags var det student för hela slanten! På torsdagen följde jag Anders till Borlänge, kom hem till Malung sent igår & då stupade jag i säng. idag sitter jag här med feber & har jättteont i halsen & snoret rinner...kul va? Not! kan nog bero på att jag gick i klänning när det regnande & blåste isvindar & skrek för full hals "Sp3 - schalalalalala!" hela onsdagenXD Skulle egentligen ha åkt till Fagersta idag - min kusin tar studenten! Men det blir att ligga hemma i sängen istället...Anders åker till Malung idag efter träningen - så får han pyssla om mig lite, hehe.

Jaja! Här kommer iaf lite bilder från studenten & grejer jag fick! Mycket praktiska saker - eftersom det antagligen blir flytt till hösten! Jag är helnöjd - och jag blir helt rörd när jag tänker på hur mycket blommor och presenter jag fick från alla möjliga håll!

Har för övrigt ätit tårta tre dagar i sträck...skulle blivit det idag med om jag hade varit med på studenten i Fagersta. Imorrn blire iaf tårta för jag ska till en kompis som ska ha lite studentkalas. Herrejävlar vilka utmaningar! Puh. Jag blir trött på bara tanken...men jag kan....ja, det kan jag banne mig! NI MED!

Sorry att det bara blev EN bild på mig...det var den enda som togs med MIN kamera! Men ska lägga upp bilder från studenten & balen bara jag får tag i dem;)

Nu ska jag sluta babbla & lägga mig i soffan & kolla på en film jag fick av en lärare - -Gökboet - en klassiker som sägs vara asbra!

Ha en fin dag!

Puss!
Cattis

Massa skoj!



God morgon sötnötter!

Sitter här med VÄRLDENS mensvärk! Fyfan...men är man kvinna så är man!XD Hehhe...jaja...whatever!

Har precis ätit en STADIG frukost:)

Dagens Frullle:

<3Fiberhavregrynsgröt med rivet äpple & sojamjölk
<3 En grov macka med bregott & prästost
<3 En grov macka med keso & skinka
<3 En kopp kaffe med mjölk


Mumsmums - right?;)

Idag blir det att städa, handla, fixa plakatet till imorrn (STUDENTEN!) & det roligaste av allt..hämta Anders på stationen klockan 12.00! Har inte träffat honom sedan i fredags...lång tid om ni frågar mig, hihi:) Det ska blir så underbart! Han stannar tills på torsdag, sedan måste han tillbaka till Borlänge & fotbollen. Jaja..spelar man i Brage så gör man, hehe:) Min duktiga pojke:)

Vad hittar ni på idag?:)

Fick förresten en fråga förut om när min vändpunkt kom! Det var nog hmm...när jag helt plötsligt insåg att jag ville inte leva ett "liv" med ätstörningen, för det är inget LIV! Jag bestämde mig för att sluta kämpa emot att bli frisk - och sitället kämpa för att bli frisk! Jag är väldigt envis - och har jag bestämt mig för något så ger jag mig inte i första taget! Men jobbigt har det varit! Det ska jag inte sticka under stol med! En lång och krokig väg...men det fantastiska är att det går! Det tror man inte först, när man är mitt i det...men jag lovar det går!!!

Puss!
Cattis

Chips, godis & grillat - shit! Fan vad jag är bra! Eller?







God Förmiddag Sunshines:)

Sitter här & filar på min sista hemtenta i internationell ekonomi, för att få MVG. Hoppas det lyckas!

Dagens Frulle såklart!:)

<3 Fiberhavregrynsgröt med rivet äpple & lite äppelmos & sojamjölk
<3 En grov macka med bregott, rökt skinka & prästost
<3 Ett kokt ägg
<3 En kopp kaffe med mjölk


Mumsmums:)

Igår blev en utmaningsdag - som rubriken för övrigt kanske avslöjar! Jag åt en superbra frukost, men sedan en väldigt bristfällig lunch i form av tre riskakor, en macka & en banan. Stack ut på en löptur, 8 km...kom hem & var superhungrig! Det resluterade i ett par riskakor till & en banan! Senare grillade vi med klassen..blev två brattburgare & ett glas cola! Senare filmkväll med godis & chips... när jag kom hem var jag ashungrig..så vid midnatt åt jag två grova mackor & ett glas kall mjölk - för att kunna sova! Om jag hade ätit en bra lunch hade detta aldrig hänt! Men jag var så stressad & inte sugen på något..men man lär sig av sina misstag - hoppas jag!

Dagens planer!

* Nu - plugga
* Gymma
* Lunch
* Handla
* Städa
* Fika med några kompisar
* Kolla så allt är klart med plakat & sådant till studenten på onsdag!


Angående bilder från balen! Var en fotograf som tog kort, så de kan jag inte föra över till datorn. har nog kompisar som tog kort! Så..det ska nog gå att ordna;)

Vad hittar ni på idag?:)

Förresten!

Bild 1 är en del av dagens frulle!
Bild 2 är...otippat på mig & dagens outfit;)
Bild 3 är på Anders...bara för att han är i Borlänge & jag saknar honom så! Han har match idag, håll tummarna;)

Puss!
Cattis!

Är det något ni saknar?!





God Förmiddag sötisar:) Hoppas allt är bra:)

Lägger upp en liten sen bild av delar av dagens frulle:)

Dagens Frukost:

<3 Fiberhavregrynsgröt med en klick äppelmos & soja mjölk (sojamjölk är så gott, prova om ni inte gjort det tidigare!)
<3 En grov macka med keso & avokado
<3 En grov macka med kräftost
<3 En kopp kaffe

Sådär - en stadig frukost & det känns bra i både kroppen & knoppen:) Var egentligeen fortfarande mätt efter gårdagens intag med riskakor som kvällis, menmen..att dra ner på maten som någon slags kompenstion, det vägrar jag att göra! Det blir bara värre då - det vet jag av egna erfarenheter!

Jo! Tänkte på en sak! Jag skriver ju den här bloggen för mig, för att få skriva av mig...men jag skriver den ju också, i allra högsta grad, för ER skull! Därför tänkte jag fråga om det är något speciellt ni saknar här i bloggen? Något ni skulle vilja ha mer eller mindre av? Förslag mottages tacksamt, både ris & ros!:)

Ha en fin dag - vi hörs snart igen:)

Puss!
Cattis

Riskakor is the shit!



Hej på er sötisar!:)

Sitter just nu & kollar på fotboll, Sverige-Danmark & mumsar in nya drog, riskakor! Anders sitter för övrigt & kollar live, på Råsunda. Fusk, hihi:)

Riskakor ja...det är verkligen gott! Skulle kunna leva på det har jag insettXD Haha...bra utmaning också:)

Idag har jag mest tagit det lugnt, varit ute på promenad i skogen & inte så mycket mer! Sådana dagar behövs också! Senare kanske det blir utgång! Studentvecka ju;)

Vad gör ni ikväll? Mumsar ni på något gott?:)

Puss!
Cattis

Ökat på frukost & lunch - jag mår toppen!



God Morgon!

Blir ett snabbt inlägg - för hunden är kissnödig så jag måste skynda mig, hahaXD

Igår åkte jag iaf å& köpte lösgodis.mumsmums:) Mådde lite illa senare under kvällen...menmen! En utmaning rikare!

Har även ökat på frukosten lite..har aldrig blivit riktit mätt av t.ex en tallrik gröt & EN macka, utan nu har jag börjat lägga till en macka extra. Har dessutom ökat på lunchen, för den är jag oftast dålig med! Detta leder då automatiskt till att jag inte blir vrålhungrig på kvällen! Mycket bättre att äta mer under dagen, då kroppen behöver den energin som mest! Jag mår bättre både fysiskt & psykiskt - även om det är läskigt, det ska jag inte sticka under stol med! Men det fantastiska är att det går:)

Dagens Frukost:

* Fiberhavregrynsgröt med äppelmos & sojamjölk
* En grov macka med keso & skinka
* En grov macka med  mosad avokado
* En kopp kaffe


Sådär, nu står jag mig ett liiitet tag iaf, haha;)

Vad hade ni till frukost idag?:)

Nej, nu måste jag skynda mig! Hörs senare!

Puss!
Cattis

Hej! Nu jäklar ska här bloggas!!!



Heeeeeeej fina, underbara, ni!:) Gud i himmelen vad jag saknat er!!!

Jag ber så mycket om ursäkt för detta usla bloggande! Men de senaste två veckorna har varit intenvisa, ja rentav hemska nästan! Men nu är betygen satta, mössan är på & nu är det bara party kvar, hahaXD

Anders har varit här i några dagar, nu har han dock åkt tillbaka till Borlänge för match. Alltid lika tråkigt att säga hej då...kommer aldrig vänja mig tror jag!:S

Hur går det med maten & ÄS då? Jo, det roliga är att det går j*vligt bra!:) Vill ni se vad jag har utmanat mig med de senaste veckorna?:)

Lite utmaningar jag fixat:

* Sylt på gröten
* Bacon
* Muffins
* Sockerkaka med vaniljkräm
* Godis
* Bearnasiesås
* Remoluadsås
* Smaksatta riskakr (har blivit beroende av dem med gräddfil & löksmak, hahaXD)


Det var lite olika saker! Å jag känner mer & mer hur ämnesomsättningen blir högre & högre, för jag kan äta mer & känner hunger! Behöver rirktigt mycket mat för att bli mätt! Jag lyssnar på kroppen, läskigt, men det går:) Jag & Anders har förresten pratat om ätstörningen..han råkade se ett inlägg på word där jag hade haft en ångestattack efter att ha ätit & där stor det massa hemska saker! Han blev ju jätteledsen & orolig, men vi pratade om det. Det kändes hur bra som helst & han är verkligen ett stöd!

Nu är jag en trött Cattis..hihi:) Ikväll vill jag helst bara vara hemma för mig själv & mysa..har inte lust att träffa någon/några..menmen...är väl fest någonstans när det är studentvecka...men..äh, blir nog utgång imorrn kväll istället! Nu vill jag helst bara ta bilen till hemköp, köpa en påse lösgodis som ska innehålla följande:

* Sockerbitar (ni vet sådant där skumgodis)
* Soda Pops
* Center
* Lys Melk
* Skumbananer
* Sweet hearts
* Viol grodor (skumgodis)
* Dumle
* Geisha


Mumsmums:) Visst lät det mums?:) Tror jag måste uppfylla dagens dröm, hihi:) Perfekt utmaning! Är sjukt godissugen nu också dagarna innan mens...känner mig uppsvullen som en elefant (för att kroppen samlar på sig vätska under denna tid av månaden) men det är en annan femma! Bara att stå ut;) Min behandlare har sagt att vi kvinnor under en månad pendlar ungefär minst 3 kilo i vikt beroende på tidpunkt. Så är det att vara kvinna;)

Men nej, nu babblar jag om ingenting...men..förhoppningsvis blir det ett till inlägg ikväll om det inte mot förmodan blir utgång! Då kan ni ju få höra hur det gick med godisköpandet;)

Vad ska ni hitta på ikväll sötnötter?:)

Puss!
Cattis

RSS 2.0