Ser jag slutet - eller?Hejsan!


Sista dagen i Gväle för sommaren. Ska sätta mig nu och skriva på hemtentan som en idiot. Känns det bra och klart framåt tre-tiden i eftermiddag åker jag till skolan & lämnar in. Känns det inte okej väntar jag tills på torsdag och skickar arbetet hemifrån. Vi får se.

Nu måste jag skynda mig!!!

Förresten! DU
som undrade om du fick ta bilden från min frågestund. Vilken bild menar du?:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Bara att tuta & köra!Morning!:)


Sitter här & börjar dagen med en stadig frulle!:)

Dagens Frukost:

* Havregrynsgröt med rivet äpple, kanel & mjölk
* En rågform med leverpastej & gurka
* Ett kokt ägg
* Kaffe

Klockan åtta ska några i klassen ses och plugga lite hemtenta! Sköt att byta tankar med andra! För nu är det fasen bara att tuta & köra!!!

Puss!
Cattis, hälsopedagogGod morgon!Morrn!

Har varit ute på en härlig morgonpromenad & nu sitter jag & käkar en mumsig frulle! Den består av en skål av färsk ananas & mango, en rågform med mosad avokado, en rågform med keso & ett glas apelsinjuice. Mums & somrigt!:)

Nu längtar jag hem till dalarna! Ja...nu vill jag bara hem! Nu ska jag plugga så jag blir klar & så att jag får åka hem & ta sommarlov! JAG VILL HEM!<3

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

En lång början på ett slut någonstans!


Hej hopp!

Jahapp..då var det dags då! Hemtentan i den här pedagogikkursen. Å nej, jag jublar inte, inte alls...men det är lika bra att ta tag i det här på en gång! Ta tag i det, mala på nu till tisdag när jag åker hem. Hemtetan ska vara inlämnad senast nästa fredag kl 12.00. Men målet är att bli klar till tisdag. Ja, det ska jag fasen bli!!!!

Tur att det finns kaffe & choklad, haha:)


Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Hej hopp!Tjoho!

Fint väder idag - det gillas!:) Gillar dock inte halsontet som smyger sig på...:S

Nu ska jag gå till Julia & plugga, sedan vid 13.00 ska vi ta cyklarna till bästaste Hanna & käka lunch!:) Ska bli jättetrevligt! Å ikväll, då kommer älskling hit...& vad jag längtar, hihi!:)

Nu är det lite brådis!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Nu - plugg, Sen - stan!Hej hopp!:)

Nu ska jag gå till den bästaste Julia i hela världen & plugga! Sedan blire stan på eftermiddagen & kolla lite grejer inför cypern-resan! Kanske en ny bikini?! Solkräm, en luftgig tunika som jag sett på gina! Vi får se:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Cypern!God Morgon!:)

Jag är glad! På midsommarafton åker jag och älskling till Cypern!:) En hel vecka - bara jag och älskling i värmen! Ska bli så underbart!!!:)

Känns som att alla har fått sommarlov nu, förutom jag. Har en gruppuppgift och en hel hemtenta kvar att göra. Hemtentan skickas ut på fredag. Så det är tänkt att jag ska sitta och råplugga hela helgen + måndag - tisdag. På tisdag kväll måste jag åka hem för begravning på onsdag hemma i Malung. Hoppas jag är klar med hemtentan då på tisdag så jag kan skicka in den!!! För då får jag sommarlov!!!! Vi får hoppas på det!:)

Sitter & kollar på Vakna med The Voice & äter gröt - mums!:)

Vi hörs! Ska till skolan kl 9.00!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen


RSS 2.0