Blod är tjockare än vattenHej hopp!

Är hemma i Malung den här veckan, vi hade inget schemalagt i skolan nämligen. Skönt att bara få vara hemma & ladda batterierna, även om det är skoluppgifter som måste (borde, haha) göras.

Å som rubriken lyder, ja, blod ÄR tjockare än vatten. Jag känner vart jag har mina rötter, & det är skönt att känna det. Även om jag inte har några planer på att bo här (man vet aldrig vad som händer, vart man hamnar) så är det faktiskt så att man känner vart "rotsystemet" är.

Igår var jag ute på en härlig prommis i solen, som ni ser på bilderna ovan. Å det är så skönt att kunna traska runt som man vill, både dag som kväll.

Nu måste jag kila!

Vi hörs!

Puss!
Cattis, hälsopedagogenSitter i skolan & lyssnar på signalerna!

Hej!

Sitter i skolan...är liksom..bara omotiverad..har varit det ett par dagar nu..men ja, med lite tur så vänder det väl:)

Åker förövrigt HEM till Ebäck på lördag för att stanna tills nästa söndag. Å det ska bli så skönt att komma hem där jag känner mig som mest hemma, där jag kan slappna av, där jag kan gå ut å promenixa (det kan jag ju här också, vilket jag också gör, men det är inte samma grej att knata runt i en stad), ska bara se upp för vargarna liksom;)

Ja...det ska som sagt bli skönt att andas lite annan luft. Har dock varit konstig i halsen flera dagar nu, haft ont...men det är ändå ingen förkylning som har brutit ut, så jag vet inte...har promenerat en timme varje dag den här veckan (när jag går fram å tillbaka till skolan), men har inte "vågat" mig på att träna. Så tråkigt när man känner sig så "sugen". Funderar dock på att vila idag för säkerthetsskull å sedan gå till gymmet imorgon. Om det känns bra blir det löpning på lördag å gymmet hemma i malung på söndag..men..vi får se vad kroppen säger! Under perioden jag led av ätstörningar lyssnade jag verkligen inte på kroppen, men det är det jag försöker lära mig nu. För de signaler kroppen visar brukar sällan vara fel, kroppen vet vad som är bäst för den, det är oftast bara vi som är dåliga på att uppfatta och lyssna efter signalerna.Puss!
Cattus, hälsopedagogen

Vi längtar efter dig!

Hej hopp!

Förra veckan var jag & mamma och hälsade på Bamse hos sin fodervärd. Å herrejösses vilken fin kille! Å hur go och mysig som helst, och längtar redan efter att få träffa honom igen & efter att få lära känna honom. Jag och mamma har redan inflörskaffat lite saker åt honom, bland annat en jättesöt nalle (som han troligen kommer bita sönder, men ändå, haha), leksaker, ett fin underlägg att ha till skålarna & en superskönt filt/pläd. Ojojoj..han kommer nog bli bortskämd den här killen, hihi:) Jag är så glad för vår nya familjemedlem som kommer i mars:)

Nu har jag två fina bröder, bröderna på B. Bodo & Bamse, en i hundhimlen, en på jorden.

Han heter Bamse!Nu har vi ett namn. Min nya lillebror heter Bamse. Han är 2 år och en gul labradorkille, som beskrivs som väldigt trevlig och lugn. Å han ska bli min lillebror:) Vi får honom i Mars, å jag längtar:)

RSS 2.0