Tjuren Ferdinand.



Hej hopp!

Vi har fått en riktig myskille i gården, en liten mjukis:) Han är lite som tjuren Ferdinand, han är i sin egen lilla värd å gillar att luuuuukta på blommorna:) Tror han kommer att passa alldeles utmärkt här, lille vän:)

Å massa leksaker har han också, en del har han fått ärva av Bodo, men de det mest är nya leksaker. Favoriterna är älgen som han fatt av Anders (som är på bilden) & en nallebjörn. Lille pojken.

Nej nu måste jag återgå till plugg!! Är bara så,

Puss!
Cattis, Hälsopedagogen

Snörvel.



Prosit.

Jag är snöööruuuuu (snorig på malungsmål). Men jag mår i alla fall bättre, eller, jag är lite piggare. Men inte så pigg så att jag kan säga att jag är frisk, men så pigg att jag i alla fall kan stå på benen liksom.

Eftersom jag legat nerbäddad de senaste dagarna måste idag & imorgon bestå av en massa plugg, göra klart uppgifterna till portföljen. Å jag har verkligen noll motivation. Noll. Kan säkert dels bero på att jag bara har legat inne de senaste dagarna, är trött & sur bara. Blir deppig av att inte få ut & röra på mig.

Menmen! Jag får ta det lugnt så blir jag förhoppningsvis frisk snabbare!

Plugg var de ja...

Puss!
Cattis, Hälsopedagogen

Nu är Bamsingen här!









Hallå!

Nu är äntligen Bamse på Ébäck!:) Å även fast han bara har varit här i några dagar verkar han trivas bra, fast såklart tycker han att allt är lite nytt & så, det skulle jag också tycka om jag kom till ett nytt ställe:) Men han är hursomhelst en urgo kille, men han är ingen tuffing (som Bodo var, stabil som bara den:)) utan lite mer en mjukis:)

Själv är jag sjuk, förkyld. Men inatt har jag i alla fall kunnat sova ganska bra, vilket är skönt! Drygt bara att man blir så frustrerad över att mestadels ligga i soffan/sängen..men sen orkar man ändå inte göra så mycket mer.

Nu ska jag mysa lite med Bamse:)

Ha det fint!

Puss!
Cattis, Hälsopedagogen

Trött tjej!















God kväll!

Herre jösses vad jag är trött kvinna idag! Å sen en hejdundrande mensvärk på det! Menmen.

Idag är första dagen på ett tag som jag kunnat andas liiite iaf, har varit fullspcäkat schema (& är väl egentligen fortfarande & det kommer väl inte bli lurnare direkt med stundande C-uppsats) då jag förre helgen vara på kurs i triggerpunkter.

Igår på min födelsedag kom min kära man hit & hade med sig en massa fina presenter, bland annat det ni ser på bilderna ovan! Å en hel hög med massa choklad, kom ju verkligen i rättan tid, har haft ett enormt sug efter choklad den här veckan! Tyvärr var jag tvungen att plugga lite på kvällen, men snäll som min man är lagade han mat (färsbiffar av rådjur, klyftpotatis & tzatsiki). Sedan kollade vi på film & åt lite gott födelsedagsfika!:)

Idag gick Anders upp tidigt, typ vid 5.30 & jag gick upp med honom, somnade dock en liten stund  vid sju sen igen å sov till åtta. Herrejösses, jag behöver verkligen sova...sömnbrist den senaste veckan, o ja! I alla fall! Sen diskade jag & fixade lite innan Hanna kom vid 10.30 & vi skrev klart vårt PM inför uppsatsen. Som vanligt blev det en massa babbel & vi fikade & åt upp den sista biten rulltårta från mitt kalas:)

Imorgon är det seminarium på en uppgift som är väldigt rörig, så det kan ju bli intressant, minst sagt! Efter det blir det hem & äta lunch, packa & hämta upp Hanna & Fjomp som jag ska tippa av i Borlänge. Sedan åker jag & mannen hemöver för att vänta på att Bamse ska komma, på söndag:)

Nej, nu ska jag värma min vetekudde & sen ska jag kolla på några avsnitt av skilda världar (fick säsong 4 av Anders, jippie:)) innan Biggest Loser börjar, & sen måste jag nog provsmaka min födelsedagspresent, choklad:)


Vi hörs!

Puss!
Cattis, Hälsopedagogen

Hipp hurra 22 idag!



Hallå!

Idag fyller jag år, 22 år närmare bestämt.  Men det känns ändå inte som att det är min födelsedag på något vis, kanske för att det är första gången jag inte är med mamma på min födelsedag, hon är i Stockholm på kurs med min hund-lillebror Bamse, & de kommer hem på söndag:) Men igår var Camilla, Hanna & Julia här & firade mig så det var jättekul:)

Jag har dock sovit som en kratta inatt. Har vaknat av och till & när jag väl har sovit har jag drömt underliga drömmar!Plus att jag efter triggerpunktskursen i helgen har ont överallt & efter att läraren (som är naprapat & väldigt duktig!) hade klämt mig på en triggerpunkt i nacken har jag haft huvudvärken från h*vetet. Menmen, ska tigga lite massage av min man som snart dyker upp & ska fira mig lite på födelsedagen!:) Det blir massa mys, rådjursbiffar, rulltårta med banan/nutella & grädde + film lite senare ikväll! Å vad jag längtar efter karln, vi har inte setts på 1,5 vecka nu!!

Vi hörs!

Puss!
Cattis, Hälsopedagogen

Mys med girlsen!

Hej hopp!:)

Ikväll är det planerat att mina girls kommer hem till mig!:) Hanna & Julia:) Vi ska äta kyckling i ädelsostsås (låter mycket trevligare än mögelostsås, haha) & spela spel!:) Det blir mys:)

Imorgon kommer mamma hit & stannar tills på måndag förmiddag, då hon åker vidare mot stora staden Stockholm då hon ska träffa Bamse & vara där i en vecka på kurs med honom!!!:) Såååå spännande!!!!:)

I helgen blir det dock ingen rast & ingen ro, för då har jag massagekurs lördag och söndag, i triggerpunkter! Men förhoppningsvis blir det intressant så tiden går lite fort;)

Nej, ska försöka gå ut en sväng innan jag ska möta upp Hanna vid ica halv sex. Måste duscha innan också, hej & hå!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Mot Friskis!

Hej på er!

Är trött...tvättade 7-9, gick till skolan, hade föreläsnng mellan 10-12, gick hem, lagade mat, diskade & nu sitter jag här & dricker grönt te & ska snart knalla iväg mot friskis på stan för ett jympappss med Ewa & Camilla:)

Så nu måste jag byta om! Kort inlägg, men ändå;)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

En gäspande Bamsebild!:)



Hej allihopa!:)


Igår hade jag det jättemys med mina köllor Hanna & Camilla, åt tacos & spelade Cluedo!:)

Imorse ringde Hanna & berättade att föreläsningen idag var inställd. Men jag har ändå inte fått så mycket gjort, jag försöker verkligen men det är som att det inte går! Var ute & tog en skön liten promenad för ett tag sen, så nu tänkte jag försöka ta tag i plugget!

Senare blir det ett skivstångspass på friskis & efter det ska jag kika förbi Marita på Drottninggatan37 & hämta ut mina vinster, tre hårprodukter från Lanza som jag vann i en tävling! Typ det första jag vunnit ever!!;)

Lägger upp en bild på den killen som är i tankarna hela tiden! Lilla fina Bamse, om du visste vad alla längtar efter dig! Söndag V.12 kommer han hem till oss:)

Nej nu måste jag göra ett seriöst försök!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen



Återigen noll motivation, var eee duuuuu?



Hej hopp!

Igår var jag & grattade det lilla födelsedagsbarnet Fjomp Andersson på hans födelsedag, nio år, stor pöjk:)

Men! Sitter här! Återigen noll motivation! Ge mig den, jag behöver...nu!

Sitter inne...å solen lyser ute & vill helst bara gå ut! Men jag måste försöka få något vettigt gjort! För vid17 ska jag, Hanna & Camilla mötas upp & handla för mysmiddag med tacos & antagligen lite spel & så:)

Så eftersom jag har något att se framemot så borde jag kötta lite! Helst ska jag hinna med ett besök på gymmet också!!!!

Lägger för övrigt upp en bild som är några år gammal, som jag tog när jag satt på bryggan i sommarstugan Älgsjöselen (eller "Ässisela" som man säger på Malungsmål!!). Längtar till...till lugnet.

Nej nu måste jag försöka sätta fart! Eld i baken!

Puss!
Cattis, hälsopedagogen


RSS 2.0