Morning Sunshines!:)



Hej! :) Morgon igen;)

Har precis käkat frukost, solrosbröd med avokado, keso, ett kokt ägg, å ett äpple! yumyum:) Men visst ser det gott ut det som är på bilden?!:D Det åt jag i Berlin nu i höst när jag var där...det var lovely:)

Idag blire skola från 9-14, sen handla med mammi, gå ut på en långpromenad med hunden, å sist men inte minst...plugga filosofi!:S Jaja!

Men vi hörs senare!:)
Ha en superduperbra dag:D

Puss!
Cattis

Kommentarer
Postat av: Louise

åh, det såg supergott ut ju :) tror jag att jag skulle klara av att äta också.. kanske inte latten eftersom jag har så svårt att "dricka kalorier" men mackan såg jättegod ut :)

vad skönt att du blivit så mycket bättre, det gör mig glad! och stolt också.. jag vet ju hur svårt det är! jag får fortfarande sån där panik och håller på och börja gråta när jag ska äta något förbjudet.. men ser det samtidigt som utmaningar! försöker att inte kompensera. hade det avrit för ett halvårsedan så hade jag garanterat ätit mindre frukost nu pga allt ätande igår. men nu försöker jag förtränga det som varit :) det är verkligen sååå mycket tyngre än man kan tro att bli frisk från äs, men vi har kommit långt på vägen. eller hur? nu ska vi klara det här hela vägen!!

jaaa, det är jättemysigt! älskar allt julpynt och hur fint det är när det är mörkt ute och all belysning lyser. min hjärna vill redan börja planera och kompensera för all julmat, men jag försöker förtränga det! det är väl bra? jag får ta det som det kommer! ha en underbar dag sötis , kram<3

2008-12-05 @ 09:11:52
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Malin

Önskar DIG en superdag!

2008-12-05 @ 09:35:11
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Louise

Har du haft en bra dag? :) det har jag.. tack för att du är så peppande, jag behöver verkligen det! kram sötnos

2008-12-06 @ 21:00:19
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: carolina

vad gott det såg ut, och vilken fin liten fjäril där i kaffet! ;D

2008-12-06 @ 21:02:16
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Rebecca♥

Den mackan ser super ut! :D

2008-12-15 @ 16:02:15
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0