Du är vad du äter - är det för extremt?



Hej hopp! Hoppas i haft en fin dag:)

Jag har varit i skolan, sen följde jag några kompisar hem & fikade, sen hem & plugga, & nu har jag precis varit ute på promenad!:)

Snart börjar "Du är vad du äter". Tycker det är ett intressant program, men ibland funderar jag över om det inte är lite väl "extremt"!

Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag tycker det är jättebra!

2009-02-19 @ 20:10:44
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sara

Jag tycker det är bra! Brukar se det, men jag kan tycka att hon är rätt förnedrande mot dom som söker faktiskt.. Men men ..

2009-02-19 @ 21:36:37
URL: http://www.anorexiia.devote.se
Postat av: Sarah

Jag avskyr anna skipper och hennes jävla drinkar, frön & allt vad det är. Fast kollar på programmet gör jag ändå. För underhållande kan jag inte förneka att det är:-P

2009-02-20 @ 09:00:08
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Filibabba

jo jag tycker allt att skipper är lite väl extrem!!!

2009-02-20 @ 10:46:26
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Karin

Dietisten Gisela van der Ster, jobbar bla med grupper på Capio Anorexi center i Stockholm, tittar varje vecka på anna skipper för att kunna skriva ned alla de tonvis med felaktigheter gällande mat som Anna Skipper basunerar ut i sitt program. Hon är lite av ett tycka-illa-om-objeckt för de guldsjälar där ute som jobbar med att förebygga ätstörningar och hjälpa unga i svält. Hälsocoach, kostrådgivare m.m. får vem som helst kalla sig, även du, med eller utan utbildning. Precis som Anna gör. Hon är tyvärr full av skrock och skapar bara mer ovisshet och djävulskap för alla de sköra tjejer och killar i landet som kämpar med självacceptans. Ge dig själv en ärlig chans och våga bojkotta likande program. De gör inte att människan mår bättre tyvärr...



Mvh L

2009-02-21 @ 14:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0