Gudars vad trött man kan vara!



Hej sötnosar! Känner mig typ sm den här lilla gulliga kissen på bilden...HELT UMATTAD! Kanske delvis beror på att jag sov dåligt inatt..låg & vred & vände på mig hur länge som helst! Så jobbigt när man inte kan sova...

...det har hursomhelst resulterat i att jag har varit som en zombie i skolan idag. Kom inte hem förren nu..så därav den dåliga uppdateringen, hoppas ni har överseende, hehe:)

Nu är jag superhungrig, så jag ska fixa middag! Sen blire plugga internationell ekonomi, en liten kvällspromenad med hunden, blåbärste & bums i säng, i tid!!!!!

Vad ska ni göra ikväll?:) Har ni gjort något speciellt idag?:)

Puss!
Cattis

Kommentarer
Postat av: Sanna

Låter som du har en rätt mysig kväll framför dig i alla fall. Jag tycker det är mysigt att kura ihop sig med pluggböckerna och en kopp te eller liknande på kvällen, gärna en filt också och kanske en smörgås.



Idag har jag vart sjukt produtiv ju... morgonpowerwalk, frulle, städning, lunch, veckohandling, hämtat paket, pluggat, styrketränat, ätit middag... :P Och nu ska jag snart ut på en kvällspowerwalk med en vän, sedan bra slappa o ladda inför en lång morgondag!

2009-02-16 @ 18:43:21
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: carro

gud vad gullig bild! jag ska på aerobics ikväll!

2009-02-16 @ 19:31:13
URL: http://carole.blogg.se/
Postat av: sofia

snygg blogg

2009-02-16 @ 19:44:16
URL: http://soufiaaz.blogg.se/
Postat av: Louise

jaa, precis! någon som är lika motiverad som en själv iaf, inte någon som drar ner en :) hoppas du haft en bra dag? äter inte du kvällsmål förresten? :) nyfiken bara.. kramkram

2009-02-16 @ 19:56:57
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0