Ny dag - nya möjligheter!


(Cypern - 2010 - vill tillbaka)

God förmiddag!

Dagen hittils har varit lugn! Gick upp vid åtta, åt frukost framför tv:n, har pratat med både mamma & älskling i telefon & suttit lite & kollat runt på datorn. Så, inget speciellt helt enkelt:)

Idag blir det att läsa hemma, skönt, om man har lite självdiciplin i alla fall haha...får försöka plocka fram den! Men jag tycker att det kan vara skönt att bara få vara hemma & plugga ibland, alldeles för sig själv. Jag gillar ensamheten ibland, eller nej inte ensamhet direkt, men det är skönt att bara få vara för sig själv ibland, liksom att det lika väl är kul att vara runt folk, men det behövs någ en blandning av dessa två tror jag:) Inte så att man blir isolerad, men inte heller så att man aldrig kan få vara för sig själv.

Så här ser planerna ut för dagen:


*Nu - promenad i det fina vårvädret (tar en dag till med vila, aktiv vila, så att inte halsontet kommer tillbaka, känner fortfarande av det lite).
* Plugg - läsa "kunskapsfilosofi"
* Lunch - spaghetti & köttfärsås
* Plugg, samma som förmiddagen
* Middag hos mammas kusin Ing-Britt:)

Ungefär sådär ser planerna ut:)

Ha en fin dag!!:)

Puss!
Cattis, hälsopedagogen

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag håller med dig! Man ska ha en balans mellan det där, man ska kunna vara med människor men även vara själv. Det är viktigt.. Kan vara skönt som du skrev att plugga lite hemma för sig själv, i sin egen takt och sådär..

Hoppas du får en trevlig kväll sen :)

Kram

2011-03-15 @ 16:17:40
URL: http://www.anorexiia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0